Skip to main content

Home/ EDUTICTAC/ Contents contributed and discussions participated by Elvira Safont

Contents contributed and discussions participated by Elvira Safont

Elvira Safont

Descarregar tipografia: Anna Vives - 0 views

 •  
  Anna (versió beta) és una tipografia en format digital dissenyada per Anna Vives, una noia amb la síndrome de down. En ser una tipografia de lletra lligada és molt adequada per utilitzar en textos de caràcter informal. La tipografia Anna està composada per 126 caràcters corresponents a l'alfabet llatí, signes puntuació, accents, i alguns caràcters especials.
Elvira Safont

Cap a una intel·ligència col·lectiva - 0 views

 •  
  Programa Singulars amb Dolors Reig .TV3alacarta - TV3 - Televisió de Catalunya
Elvira Safont

Operacions Matemàtiques on line - 2 views

 •  
  Les clàssiques operacions de matemàtica en línia: no cal enregistrar-se, i és fàcil d'usar. Només s'ha d'escollir el tipus d'operació que volem, especificar el nombre de xifres i les pàgines que vols omplir.
Elvira Safont

Geographica | Imatges i textos de geografia per a secundària - 4 views

 •  
  Bloc de Jordi Dolcet Llaveria, amb textos on es mostren com una sèrie de fets, de processos i de sistemes se situen damunt l'espai, i com s'interelacionen; però també de quina manera l'espai pot condicionar aquests fets, processos i sistemes. Els continguts del bloc són els clàssics de la disciplina geogràfica: el medi ambient, l'acció antròpica, els recursos naturals, el paisatge, la demografia, les formes d'activitat econòmica, la localització, les funcions urbanes, la diversitat espacial, les desigualtats espacials…
Elvira Safont

Competència informacional a l'aula - 1 views

 •  
  El terme competència informacional és relativament nou, neix de la necessitat de trobar un terme específic per a denominar l'ensenyament i aprenentatge de conceptes, habilitats i actituds relacionats amb l'ús de la informació tot integrant diferents llenguatges i suports comunicatius i implicant tots els processos tant de cerca i tractament, com d'ús de la informació que tenen lloc per a que es produeixi la transformació de la informació en coneixement. Si bé el terme és recent, els processos i les capacitats implicades han existit sempre però vinculats fins ara a la cultura impressa.
Elvira Safont

Animation - Grashüpfer Catapult - YouTube - 3 views

 •  
  Petits vídeos animats amb històries per poder fer conversa amb els alumnes. Els protagonists són animalets.
Elvira Safont

Wolframio, un tipo amb química - 1 views

 •  
  Vídeos i documents en pdf amb experiments de química relacionats amb situacions de la vida quotidiana. Proposta de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la UNiversitat Rovira i Virgili de Tarragona per presentar de forma amena elements científics.
Elvira Safont

Estats del món: mapa interactiu - ésAdir - 1 views

 •  
  Per tenir controlats i ubicats tots els països del món: ideal per treballar a l'escola. Oferta d' El portal lingüístic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
Elvira Safont

TIC MAV al Món - 2 views

 •  
  Recull de recursos audiovisuals.
Elvira Safont

El cos humà en 3D - 3 views

 •  
  Recull de 4 enllaços fet per Juan Diego Polo: "Si estáis estudiando el cuerpo humano y queréis aprovechar lo que la tecnología puede hacer hoy en día desde el navegador, echad un vistazo en estos cuatro recursos que ayudarán a entender varios conceptos de anatomía, así como enfermedades y tratamiento de las mismas".
Elvira Safont

Del texto a la presentación | LEER.ES - 5 views

 •  
  Proposta de treball a l'aula: el text com a punt de partida per a arribar a fer una presentació oral. Totes les passes a seguir.
Elvira Safont

Curso básico de Mapas Mentales - 3 views

 •  
  Ofert per la Diputació Foral de Gipuzkoa. Amb senzillesa ofereix pistes en línia per distingir entre un esquema, un mapa mental, un diagrama de flux, un mapa conceptual..., explica com elaborar mapes mentals i en dóna les claus.
Elvira Safont

Eduteka - Cómo seleccionar recursos educativos digitales - 3 views

 •  
  Juan Carlos López García realitza per a Eduteca un compendi sobre com escollir les eines TIC més apropiades per a la tasca docent, tot seguint les indicacions de la publicació de Boss i Krauss "Reinventing Project-Based Learning".
Elvira Safont

Tagul. Núvols de paraules - 2 views

 •  
  Eina per crear núvols de paraules.
Elvira Safont

Free Stock Photos - Foter - 1 views

 •  
  Potent cercador d'imatges amb més de 190 millions d'imatges, sota diferents tipologies de llicències lliures que podem usar en els nostres treballs. També funciona com a directori, amb nombroses categories per facilitar encara més la recerca de qualsevol imatge entre una ampla col·lecció de possibilitats.
Elvira Safont

Sciweavers - 7 views

 •  
  Aplicatiu en línia per poder retallar arxius en format pdf, sense haver d'enregistrar-se.
Elvira Safont

Identidad digital e innovación en los centros educativos - 2 views

 •  
  Artículo de Francesc Llorens: Pautas para el análisis del concepto de identidad digital como eje de las políticas innovadoras de los centros educativos de Educación Secundaria. Este concepto se convierte en un eje decisivo para configurar los centros innovadores del futuro. Criterios para construir prácticamente entornos digitales que presten soporte a la promoción de la identidad digital.
1 - 18 of 18
Showing 20 items per page