Skip to main content

Home/ Groups/ EDUTICTAC
Daniel Turienzo Nieto

Edició de so i molt més amb Audacity. Curs LliureX - 0 views

 •  
  Audacity és un programari d'edició d'àudio i enregistrament de so digital disponible per a Windows, MacOS, Linux i per descomptat LliureX que podem utilitzar en la creació de recursos didàctics senzills.
Daniel Turienzo Nieto

Recursos. Mèdia. Ràdio. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya - 0 views

 •  
  Recursos ràdio escolar.
Daniel Turienzo Nieto

Wiki LliureX | Podcast con software libre y pocos recursos - 0 views

 •  
  Amb aquest tutorial es pretén acostar de forma senzilla el món del podcast a qualsevol persona i, d'aquesta manera, facilitar-ne la creació sense tindre la necessitat de grans coneixement. Aquest material també pot servir de base per a la generació de videotutorials.
Daniel Turienzo Nieto

Trasparencias: Podcast amb software lliure i pocs recursos. - 0 views

 •  
  Descripció: Aprendrem a crear i realitzar un podcast des de zero, amb programari lliure , amb recursos escassos i sense necessitat d'un maquinari especifique. Entendre les noves tecnologies i traure-li el màxim partit són essencials ara i en el futur, per la qual cosa realitzarem una xarra-taller senzilla, amena i demostrant que sense necessitat d'una inversió en maquinari, amb només el que tenim a casa o a l'aula, podem generar resultats professionals.
Daniel Turienzo Nieto

Vídeo: Podcast amb software lliure i pocs recursos - 0 views

 •  
  VI Jornada sobre la Innovació Educativa utilitzant LliureX Duració: 00:40:13 71 visualitzacions Daniel Durán Data pub.: 13/02/19
Daniel Turienzo Nieto

Artículo: Utilización de las situaciones de aprendizaje del Proyecto EDIA en ... - 0 views

 •  
  Uno de los aspectos más destacados de la LOMLOE, cuya implantación estamos viviendo con mayor o menor incertidumbre, es su apuesta decidida por la profundización en el enfoque competencial. En este contexto, propuestas como el proyecto Aula del Futuro del INTEF y los recursos educativos abiertos del proyecto EDIA de CEDEC, promotoras ambas de un cambio metodológico hacia el desarrollo competencial del alumnado, cobran mayor relevancia y pueden ir de la mano hacia ese objetivo común. El propósito de este artículo es poner de relieve la concordancia entre ambos proyectos ofreciendo una serie de pautas para aplicar los REA del Proyecto EDIA en el Aula del Futuro. Estas pautas son igualmente aplicables a otros proyectos de creación de REA similares como los del proyecto CREA de la Junta de Extremadura, el proyecto REA-DUA de la Junta de Andalucía, los itinerarios didácticos del INTEF, o cualquier otra propuesta basada en metodologías activas.
Daniel Turienzo Nieto

Quèquicom - La casa sostenible - 0 views

 •  
  El presentador Toni Mestres ensenya casa seva, un bon exponent d'habitatge eficient. El reaprofitament de recursos naturals, com per exemple el vàter sense aigua, conformen una casa gens convencional. La casa de la família Mestres està desconnectada de la xarxa d'aigua potable perquè és autosuficient. No tan sols capta la pluja, sinó que també reaprofita les aigües grises per al reg. L'aigua grisa és la que porta sabó, com ara la de rentar-se les mans, la del rentaplats...
Daniel Turienzo Nieto

Buscador de situaciones de aprendizaje y actividades pedagógicas de la Web de... - 0 views

 •  
  Banco de recursos educativos donde poder buscar, visualizar y descargar propuestas realizadas por otros docentes para aplicarlas en el Aula del Futuro.
1 - 20 of 1660 Next › Last »
Showing 20 items per page