Skip to main content

Home/ Harppaus/ Diigon käyttö sosiaalisena mediana
Tero Toivanen

Diigon käyttö sosiaalisena mediana - 18 views

harppaus_aika sosiaalinen media oppiminen harppaus web2.0 sosiaalinenmedia

started by Tero Toivanen on 15 Oct 09
 • Tero Toivanen
   
  Katselin tässä vähän näitä tämän ryhmän tuotoksia. Tämähän toimii todella upeasti! Olen käyttänyt Diigoa jo pitkään kirjanmerkkipalveluna, mutta aikaisemmin on sosiaalisen median puoli jäänyt vähemmälle. Tässä ryhmässä vuorovaikutus toimii upeasti!
 • SusaPitk Pitkänen
   
  Hei,
  Käyn aina välillä katsomassa tapahtuuko täällä uutta ja minusta tämä on vielä vähän sekava käyttöliittymä. Toivottavasti en ole missannut mitään keskusteluja.
 • A Rongas
   
  Hei, piloteissa on aina tämä riski. Diigossa on sellaisia ominaisuuksia, joita muissa ei ole, mutta vaatisi kiinteän ja hyvän rakennesuunnittelun, sekä selkeästi vetäjän. Opintopiirimäisenä työskentely jää yksittäisiin vinkkeihin. Mutta tästä kokemus kasvaa ja sen myötä viisaus verkkoarkkitehtuuriin ja toiminnallisiin sisustuksiin.

  Vaikeinta lienee saada opintopiirissä ihan tosissaan vertaistyöskentely käyntiin ja vuoroveto. Tutkimusparvi on tätä opetellut ja siellä on mm. viikkokokoukset Skypellää, mitä voisi ajatella Harppaukseenkin. Se sitoisi ryhmää kiinteämmin toimimaan, vaikka kaikkie eivät aina pääsisikään mukaan. Näitä muhitellen, kiitos kommentistasi!
 • Tero Toivanen
   
  Avokurssi loppui juuri ja tänään käytiin keskustelua vielä videokonferenssissa asiaan liittyen. Siinä Tarmo Toikkanen kyseli minulta Harppaukseen liittyen. Sanoin, että ollaan eletty vähän hiljaiselämää. Diigo-ryhmämme linkkeihin olen aina välillä laittanut joitain mielestäni mielenkiintoisia linkkejä. Perustin Twine:iin oman ryhmän, mutta sinne tarvittaisiin lisää ihmisiä mukaan. Ei muuta kuin Harppailemaan!

To Top

Start a New Topic » « Back to the Harppaus group