Skip to main content

Home/ Hedskole/ Contents contributed and discussions participated by Torsten Petersen

Contents contributed and discussions participated by Torsten Petersen

Torsten Petersen

Grønt Flag - Grøn Skole - Friluftsrådet - 1 views

 •  
  Grønt Flag-klasse er for dig, der gerne vil undervise om miljø og bæredygtighed i din klasse og samtidig gerne vil kombinere det med naturfagsundervisningen og måske også i undervisningen i andre fag som dansk, matematik, hjemkundskab mm
Torsten Petersen

letbib.dk - 1 views

 •  
  letbib.dk det læsevenlige bibliotek. En fantastisk ressourcesamling for mennesker i læsevanskeligheder og de lærere og pædagoger, der støtter dem
Torsten Petersen

Frilaesning.dk / Frilæsning.dk - Lærere - 4 views

 •  
  online læsning primært 2.-4. klasse (lix 10-25)
Torsten Petersen

GratisSkole.dk: Velkommen til gratisskole.dk - 1 views

 •  
  Materialer til skolens fag.
Torsten Petersen

Skolemat - 1 views

 •  
  matematik til alle klassetrin. Alle skoler i kommunen abonnerer Siden har også indhold der kan tilgås via mobiltelefon Alle skoler har abonnement
Torsten Petersen

.: TALTOGET:. - startside - 0 views

 •  
  Taltoget, regningsarter og taltræning m.m.
Torsten Petersen

regnehistorier - 4 views

 •  
  Mundtlig matematik med oplæsning til de mindre elever
Torsten Petersen

Matematik spil - 1 views

 •  
  matematikspil: De fire regningsarter
Torsten Petersen

IT og medier i skolen Anmeldelse på Folkeskolen.dk - 2 views

 •  
  Det kan være yderst problematisk at være folkeskolelærer i et dansk samfund, der kræver undervisning og oplysning om it og mediekulturer. Gnidningerne opstår, når der ikke er faste rammer og forventninger til det, eleverne skal kunne, samtidig med at vi arbejder med udstyr, der ikke altid er "up to date" eller godt nok repræsenteret.
Torsten Petersen

samfundsfaget.dk Anmeldelse på Folkeskolen.dk - 0 views

 •  
  Digitalt til samfundsfaget i skolenClio Online fortsætter med digitale undervisningsmidler, nu til samfundsfag. Er det blot en bog i digital form?Clio Online er et rent internetforlag. Det unge forlag har nu tre store produkter på markedet, nemlig tre selvstændige portaler for de såkaldte kulturfag i skolen; kristendomskundskab, historie og samfundsfag. Og en ny portal for naturfag er undervejs.
Torsten Petersen

UNDERVISNING :: LOMMEFILM - 0 views

 •  
  Undervisningskanalen er en støtte til alle, der arbejder med film optaget på mobiltelefonen. Her vil du finde inspiration til alle led i arbejdet med mobilfilmen. Lommefilm har produceret instruktionsfilm, der guider dig igennem de tekniske faser i filmproduktionen. Derudover har vi skrevet en række gode råd til arbejdet med lommefilm, og der er mulighed for at downloade et storyboard.
Torsten Petersen

Matematik på nettet - Hexaville - Frontpage - 0 views

 •  
  Hexaville er online matematikundervisning til børn i 4.-6. klasse. Anmeldelsen af hexaville på Folkeskolen.dk: I onlinematematikprogrammet "Hexaville" følger man tre børn, Liv, Casper og Olga, og deres lidt sære lærere. Undervejs i programmet arbejder børnene i forskellige situationer med de mest almindelige matematikopgaver nogenlunde inden for pensum på 4.-6. klassetrin.De fleste opgaver er passende til de anførte alderstrin, og der er stor variation i præsentationen. Skærmbillederne er forholdsvis selvinstruerende, og det er muligt at trykke på en hjælpefunktion alle steder med lidt ordforklaring. Meget er selvfølgelig træningsopgaver, men de er varierede og med stor vægt på hovedregning i talbehandlingsopgaverne. Nogle forslag til ligninger på 5. klassetrin er dog lige et niveau for højt, ligesom det er alt for tidligt at indføre betegnelsen f(x) for en funktion i 6. klasse. Men det kan der rettes op på, og de faglige forklaringer er rimelige. Der er en udførlig formelsamling, men sammenlignet med den er den indbyggede lommeregner lidt simpel. Den kan gøres bedre.Alle resultater gemmes centralt, og man kan få sine seneste resultater, ligegyldig om man er hjemme eller på skolen. "Hexaville" indeholder desuden en planlægnings-, evaluerings- og administrationsdel til læreren, ligesom der kan downloades en omfattende lærervejledning. Evalueringsdelen gør det muligt at følge elevernes resultater og arbejdsindsats.Siden "Hexaville" kom til for nogle år siden, er der tilføjet nogle spil til brug på interaktive tavler. Og det er en af styrkerne ved programmer på nettet. De udvikler sig. Nye versioner og tiltag kan laves og straks bruges. Mon ikke programmet har virket inspirerende på de elever, der allerede har afprøvet det? Kunsten er at få det ind i en fornuftig pædagogisk sammenhæng, så eleverne ikke tror, at alt matematik skal foregå på en computer. På mange punkter et lærerigt program, der sikkert kan motivere mange elev
Torsten Petersen

Superbog - 2 views

 •  
  Dette digitale undervisningsmateriale virker gennemtænkt og især velegnet til de børn, der ikke lige synes, at gammeldags frilæsning i trykte bøger er sagen. Portalen giver adgang til læsning af 200 letlæsningsbøger, og 20 titler kommer til hvert år. For dem alle gælder, at de tidligere er udgivet i trykte udgaver, så der vil for mange elever være et væsentligt genkendelseselement at tage afsæt i. Læs mere på folkeskolen.dk:  http://www.folkeskolen.dk/ObjectShow.aspx?ObjectId=61840&ResultSetId=39981132 Kræver abonnement. Kommunelicens (15 skoler er med)
Torsten Petersen

AnswerGarden - Plant a Question, Grow Answers - 3 views

 •  
  fikst værktøj til brainstorm eller feedback, lidt som todaysmeet Og en smuk metafor for videndeling på nettet
Torsten Petersen

Skolenet.dk - Nyheder - 8 views

 •  
  Oversigt over Gyldendals digitale læremidler samt en række gratis ressourcer
Torsten Petersen

TodaysMeet - 10 views

shared by Torsten Petersen on 27 Aug 10 - Cached
 •  
  backchannel, fint "her og nu" værktøj, ingen brugeroprettelse eller logon, man skal blot kende en URL. Super til store møder konferencer m.m.
 •  
  Når du har oprettet en ny side sender du blot linket til dem du gerne vil i kontakt med eks. todaysmeet.com/bæktoft.
Torsten Petersen

PallesGavebod Forside - 5 views

 •  
  Børnebibliotekernes nye site for 8-12-årige
Torsten Petersen

Motorikmaskinen - Movinkids - 4 views

 •  
  MOTORIKMASKINEN - BEDRE MOTORIK MED GYMNASTIK Velkommen til et univers fuld af bevægelse og udfordringer fra gymnastikkens verden. Send dine elever en tur gennem Motorikmaskinen og se dem udvikle sig motorisk. Her på siden vil du snart kunne uddanne dig til motorikmaskinmester. Det vil klæde dig på til at trykke på motorikmaskinens store, blå Start-knap og give dine elever en sjov og udviklende motorisk oplevelse.
Torsten Petersen

Følg med i NYHEDERNE på KulturPerler - Det Kongelige Bibliotek - 0 views

 •  
  Formålet med portalen er at give en samlet og struktureret indgang til den voksende mængde af digitaliserede bøger, tidsskrifter, håndskrifter, noder, billeder, lydklip og film, som der er offentlig adgang til. Det er Det Kongelige Bibliotek, der står bag kulturperler.kb.dk, som også internationalt set er den første samlede kulturportal af sin art. Portalen henvender sig både til forskere, studerende, fagfolk og alle andre borgere med behov for digital viden om kulturarven.
1 - 20 of 33 Next ›
Showing 20 items per page