Skip to main content

Home/ Corliss Tech Review Group/ The Corliss Group Latest Tech Review: Beskyttelse mot identitetstyveri Tjenester: verdt å ha?
Franchezca Mindaine

The Corliss Group Latest Tech Review: Beskyttelse mot identitetstyveri Tjenester: verdt å ha? - 1 views

The Corliss Group Latest Tech Review Beskyttelse mot identitetstyveri Tjenester verdt å ha?

started by Franchezca Mindaine on 13 Sep 14
 • Franchezca Mindaine
   
  Med alle rapporter om sikkerhetsbrudd, føler du at det er bare et spørsmål om tid før din identitet blir stjålet? Og hvis det er sant, vil registrere deg for en beskyttelse mot identitetstyveri tjeneste redde deg fra den tid, kostnad og forbitrelse med å rydde opp en identitet tyv rotet? Du har sikkert blitt tilbudt disse tjenestene, men det er vanskelig å vite hva som er verdt prisen. Trenger du virkelig en beskyttelse mot identitetstyveri tjenesten? Her er en titt på hva noen av de mest kjente identitetstyveri beskyttelse tjenester tilby, hvor de kommer til kort, og hvor mye de koster.

  1. ID Essentials fra TrustedID

  Mange beskyttelse mot identitetstyveri tjenester er tilgjengelig som frittstående tjenester gjennom et selskap som spesialiserer seg på ID-tyveri beskyttelse. TrustedID startet ut på den måten. Det har siden blitt kjøpt av Equifax, men Equifax har også sin egen separate, kjente merker ID-tyveri beskyttelse service. Vi valgte en anmeldelse TrustedID siden det har vært mye omtalt i nyhetsartikler om ID-tyveri, som kan øke sannsynligheten for en forbruker å registrere deg for denne tjenesten. Her er hva ID Essentials fra TrustedID tilbyr forbrukere.

  Kreditt-rapporter, kreditt score og kreditt overvåking: TrustedID sin beskyttelse mot identitetstyveri tjenesten overvåker kreditt daglig med alle de tre store kreditt-byråer. Du vil også få Equifax 3-Bureau kreditt rapporten og scorer; men dette er resultatet et pedagogisk score og ikke er den samme långivere og kreditorer bruke.

  Trusselvurderingen og reduksjon: TrustedID skanner offentlige databaser og Black Market Internett sider for ulovlig bruk av Social Security og kredittkortnumre. Det er tvilsomt hvor nyttig denne informasjonen er siden du ikke kan unexpose en kompromittert personnummer eller kontonummer.

  Tjenesten gir også en identitet Threat poeng for å hjelpe deg å vurdere risikoen for å bli en identitetstyveri offer. Identitet Threat Resultat ser på hvor mye av informasjonen er offentlig tilgjengelig - og hvor det er tilgjengelig - for å finne ut om du er på lav, moderat eller høy risiko for identitetstyveri. Basert på risikonivået, vil tjenesten anbefale tiltak for å redusere risikoen. Tjenesten prøver også å få din offentlig tilgjengelig personlig informasjon fjernet fra Internett, selv om det ikke kan garantere at nettstedene vil hedre forespørsler om fjerning eller ikke vil gjeninnføre din informasjon senere.

  TrustedID sjekker også Facebook-profilen og personverninnstillinger for å avgjøre om de setter deg i fare for ID-tyveri. TrustedID også får ditt navn av søppelpost og forhåndsgodkjent tilbudslister. Du kan håndtere disse oppgavene selv gratis gjennom optoutprescreen.com og DMAchoice.org.

  Assistanse Oppløsning: TrustedID sier sin restaurering prosessen omfatter gjennomgang kreditt-filer med deg for å sjekke for unøyaktigheter og svindel, varsle tilbyderne av den berørte kontoer (finansinstitusjoner, kredittkortselskaper, nytte tilbydere og handelsmenn) og varsle de aktuelle offentlige organer. Det sier også du kan bli pålagt å varsle store kreditt-byråer, Federal Trade Commission Identitetstyveri hotline og hensiktsmessig politimyndigheter hvis du ønsker å dra nytte av forsikring, så det er uklart hvor mye av oppryddingsarbeidet må du gjøre selv.

  Forsikring: TrustedID tilbyr opp til $ 1 million i dekning for ut-av-lomme kostnader du kan pådra deg hvis identiteten din er stjålet. Mistet lønn dekning maxes ut etter 4 uker eller totalt $ 5.000. Forsikringen, som tjenesten kaller en "garanti", også dekker administrative utgifter du pådrar deg i å rydde opp ID-tyveri (som porto og kjøpe flere kreditt-rapporter, med en grense på 6 rapporter i 12 måneder) og juridisk forsvar avgifter til godkjent advokat.

  Penger stjålet fra bankkontoen din og andre direkte tap er utelukket fra garantien. Tapt lønn for selvstendig næringsdrivende ser ikke ut til å være dekket, men ansatte kan bli refundert for ferie eller personlige dager treffes for å løse ID-tyveri. Du må varsle tjenesten innen 30 dager oppdage identitetstyveri for å være kvalifisert for forsikringsdekning. I motsetning til enkelte ID-tyveri tjenester, betyr TrustedID ikke ut til å kreve at du bruker noen annen forsikring som kan dekke ditt tap før forsikrings spark i. Imidlertid ikke forsikringen ikke dekker ID tyveri hendelser som skjedde før du abonnerer på tjenesten.

  Priser: Planer koster $ 14,99 i måneden eller $ 125 per år (. $ 10,42 / mnd) for enkeltpersoner; familie planer som dekker to voksne (pluss "barn" og "andre slektninger som bor i din husholdning") er $ 27,99 per måned, eller $ 240 per år ($ 20 per måned). Alle planer har en 14-dagers gratis prøveversjon, men du må oppgi kredittkortnummeret ditt når du registrerer deg, og den gratis prøveperioden vil automatisk konvertere til et betalt abonnement med mindre du ringer for å avbryte. Planer fornye automatisk.

  2. Experian sin ProtectMyID

  Hver av de tre store kreditt-byråer - Experian, Equifax, og Transunion - tilbyr sin egen beskyttelse mot identitetstyveri service. Vi valgte tilfeldig å evaluere Experian tallet.

  Kreditt-rapporter, kreditt score og kreditt overvåking: Experian sin beskyttelse mot identitetstyveri tjeneste, kalt ProtectMyID, gir deg online tilgang til din Experian kreditt rapporten og scorer. Den overvåker dine Experian, Equifax og Transunion kreditt-rapporter og varsler deg om potensielt bedragersk aktivitet som nye kreditt eller lån kontoer eller nye forespørsler om kreditt.

  Trusselvurderingen og reduksjon: ProtectMyID skanner Internett daglig for ulovlig bruk av Social Security, debet og kredittkortnumre. Tjenesten varsler deg også dersom din postadressen er endret. Hvis det ikke er aktivitet knyttet til din identitet for en hel måned, vil du motta hva tjenesten kaller en All Clear Surveillance Alert.

  Assistanse Oppløsning: ProtectMyID lover å koble deg med svindel utvinning fagfolk som kan hjelpe deg med å løse et identitetstyveri problem. Selskapet sier sine fagfolk vil kontakte de rette myndighetene og bistå med papirarbeid.

  Forsikring: Experian tjeneste gir også $ 1 million i identitetstyveri forsikring uten egenandel. Forsikringen dekker falske elektroniske pengeoverføringer, tapt lønn, juridisk forsvar og privat etterforsker kostnader samt utgifter knyttet til papirarbeid og erstatte identifikasjon. Den tapte lønn grensen er $ 1000 per uke i 4 uker, og er begrenset til lønn tapt innen 12 måneder oppdager at din identitet har blitt stjålet. Selvstendig næringsdrivende kan mottatt refusjon for tapt lønn basert på deres tidligere års selvangivelser, og enkeltpersoner ansatt av noen andre kan motta godtgjørelse hvis de måtte bruke ferie eller personlig tid å løse ID-tyveri. Les hele artikkelen her…

To Top

Start a New Topic » « Back to the Corliss Tech Review Group group