Skip to main content

Home/ Verkko-ohjauksen linkkitietokanta/ Contents contributed and discussions participated by Sonja Ahtiainen

Contents contributed and discussions participated by Sonja Ahtiainen

Sonja Ahtiainen

Peluuri - 5 views

 •  
  Palvelut ovat tarjolla ympäri Suomen suomeksi ja ruotsiksi niin pelaajille, läheisille kuin peliongelmia työssään kohtaaville. Raha- tai tietokonepelaamiseen ongelmat.
Sonja Ahtiainen

Päihdelinkki - 4 views

 •  
  Päihdelinkin neuvontapalvelu tarjoaa päihteiden käyttöön ja riippuvuuteen liittyvää verkkoneuvontaa. Kysyä voi omasta tai läheisen tilanteesta.
Sonja Ahtiainen

Päihdeneuvonta - 4 views

 •  
  Päihdeneuvontaa ja apua kellon ympäri, vuoden jokaisena päivänä - täysin ilmaiseksi ja nimettömästi. Soita numeroon 0800 900 45 ja kysy neuvoa päihdetyön ammattilaisilta.
Sonja Ahtiainen

Nettitukinainen - 3 views

 •  
  Raiskaustukikeskuksen Nettitukinainen-palvelu tarjoaa maksutonta ammattiapua seksuaalisen väkivallan ja hyväksikäytön uhreille, heidän läheisilleen ja heitä työssään kohtaaville.
Sonja Ahtiainen

Portti vapauteen - 5 views

 •  
  Asiamiehet ja perheterapeutti vastaavat vankilaelämään, vankilarangaistukseen tuomitsemiseen ja vapautumiseen liittyvissä asioissa
Sonja Ahtiainen

Naisten Linja - 4 views

 •  
  Naisten Linja on tarkoitettu kaikenikäisille väkivaltaa kokeneille tai väkivallasta huolestuneille naisille.
Sonja Ahtiainen

Huoma - Henkirikoksen uhrien läheiset ry - 2 views

 •  
  Henkirikoksen uhrien läheisille on tarjolla vertaistukea. Huoman toiminnan tavoitteena on edistää selviytymistä ja eheytymistä sekä auttaa elämään läheisten menettämisen aiheuttaman surun kanssa.
Sonja Ahtiainen

Miessakit - 4 views

 •  
  Miessakit ry pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toimintamuotoja on mm. erosta selviämiseen, isyyteen, väkivaltaa käyttäneille.
Sonja Ahtiainen

Kuluttajaoikeusneuvoja - 4 views

 •  
  Maksutta opastusta ja sovitteluapua riitatilanteessa.
Sonja Ahtiainen

Verneri.net - 3 views

 •  
  Kysymys- vastaus palstalla voi kysyä nimettömästi kehitysvammaisuudesta. Kysymyksiin vastaavat kehitysvamma-alan asiantuntijat ja lääkärit. Vastausaika on noin viikko.
Sonja Ahtiainen

Väestöliitto - Seksuaaliterveysklinikka - 5 views

 •  
  Mahdollisuus lähettää kysymys asiantuntijalle sekä keskustella suojatussa yhteydessä henkilökohtaisesti työntekijän kanssa. Voi varata 45 minuutin pituisen nettivastaanottoajan työntekijälle. Nettivastaanotto on maksutonta ja voi keskustella nimettömänä.
Sonja Ahtiainen

Syömishäiriöliitto-SYLI ry - 2 views

 •  
  Syömishäiriöliitto-SYLI ry on valtakunnallinen järjestö, jonka toiminnan pohjana on yhteinen kokemustieto syömishäiriösairauksista. Liiton tarkoituksena on tuoda tämä kokemustieto ja osaaminen rakentavaksi osaksi niin yksilön, perheen, ammatillisen hoidon, eri organisaatioiden ja yritysten kuin yhteiskunnankin elämää ja toimintaa. Syömishäiriöstä kärsiville ja läheisille. Vertaistukea, neuvontapuhelin, tietoa, keskustelufoorumi.
Sonja Ahtiainen

Hyvinvointiohjelma Oiva - 5 views

 •  
  Oiva on hyvinvointiohjelma, jonka avulla voit lievittää stressiä, parantaa mielialaa ja saada lisäintoa elämään. Oivan harjoitukset auttavat keskittymään, olemaan tietoisesti läsnä, käsittelemään ikäviä ajatuksia ja tunnistamaan itselle tärkeitä asioita.
Sonja Ahtiainen

Kirkko Suomessa, chat Facebookissa - 2 views

 •  
  Chatissa voit keskustella yksityisesti kirkon työntekijän kanssa arkisin klo 12-20.
Sonja Ahtiainen

apuaeroon.fi -portaali - 3 views

 •  
  Tarkoitettu eroa harkitseville tai sitä työstäville perheille, isille ja äideille. Neuvontaa saatavilla. Palvelut -palkin alta pääset määrittelemään elämäntilanteesi ja etsimään itsellesi ja perheellesi tilanteeseenne sopivat parisuhde- tai eropalvelut asuinalueeltanne, joita eri sektorien toimijat tarjoavat.
Sonja Ahtiainen

Sateenkaariperheet - 3 views

 •  
  Neuvontapalvelu - mm. kuukausittainen ´kysy sateenkaariperheasiantuntijalta -chat´ kello 12-13.30. Sateenkaariperheet ovat lapsiperheitä, joissa yksi tai useampi vanhemmista kuuluu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön. Erilaisten sateenkaariperheiden kirjo on laaja ja perheet ovat keskenään hyvinkin erilaisia.
Sonja Ahtiainen

Väestöliitto - Parisuhde solmussa? - 2 views

 •  
  Nettiajanvaraus ja nettineuvonta
Sonja Ahtiainen

Perheaikaa - 2 views

 •  
  Palvelu lasta suunnitteleville, odottaville sekä pikkulapsiperheiden vanhemmille. chat, ryhmät, nettikurssi
Sonja Ahtiainen

Väestöliiton Palvelut vanhemmille - 3 views

 •  
  Keskusteluapua, chat, Kysy -palsta, nettivastaanotto.
Sonja Ahtiainen

Lapsettomien yhdistys Simpukka ry - 3 views

 •  
  Tahattomasti lapsettomien yhteisö kaikille, joita lapsettomuus koskettaa. Tarjoamme vertaistukea eri tilanteissa oleville lapsettomille ja teemme vaikuttamistyötä. Simpukan tavoitteena on lisätä tahattomasti lapsettomien hyvinvointia. Vertaistuki on korvaamaton voimavara tahatonta lapsettomuutta kokeneille. Simpukka tarjoaa monipuolisesti vertaistukea eri puolilla Suomea ja verkossa. - Lue lisää Tule mukaan Simpukan yhteisöön - liity yhdistyksen jäseneksi!
1 - 20 of 141 Next › Last »
Showing 20 items per page