Skip to main content

Home/ Sosiaalinen media opetuksessa/ Contents contributed and discussions participated by Jari Sjölund

Contents contributed and discussions participated by Jari Sjölund

Jari Sjölund

Silmat auki sosiaaliseen mediaan - 1 views

 •  
  Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta ja Tietotekniikan liitto julkistivat kirjan, joka tarkastelee kriittisesti sosiaalisen median eettisiä kysymyksiä.
Jari Sjölund

The Case For Social Media in Schools - 0 views

 •  
  Kun nuoret osallstuvat, he oppivat
Jari Sjölund

EU Kids Online -tutkimus - Edu.fi - Tvt opetuksessa - 0 views

 • Maiden välisessä vertailussa suomalaislapset kertovat hallitsevansa eniten erilaisia internetin käyttöön liittyviä turvataitoja. He ovat kohdanneet myös keskimääräistä enemmän internetin riskejä mutta toisin kuin monessa muussa korkean ”riskitason” maassa, asia ei ole vaivannut heitä erityisen paljon.
 • Suomalaislapsilla tutkimus osoittaa olevan keskimääräistä vähemmän erilaisia aktiviteetteja ja toimintamuotoja netissä, vaikka netin päivittäinen käyttö on useita muita maita yleisempää. Siksi Suomessa tulisi panostaa mediakasvatukseen, joka ohjaa monipuoliseen, osallistuvaan ja positiiviseen internetin käyttöön
 •  
  Yksi kahdeksasta eurooppalaislapsesta sanoo kokeneensa jotain epämiellyttävää internetissä. 23.000 eurooppalaisen lapsen haastatteluihin perustuvassa EU Kids Online -raportissa kerrotaan, että suurin osa lapsista ei ole kokenut mitään järkyttävää ja eikä useinkaan näe ongelmaksi sellaista, mitä aikuiset kokevat riskeinä.
1 - 8 of 8
Showing 20 items per page