Skip to main content

Home/ Diigo Community/ Linkedin'de Etkili Reklam Vermek İçin Bilinmesi Gerekenler
mugebyy

Linkedin'de Etkili Reklam Vermek İçin Bilinmesi Gerekenler - 0 views

Reklam

started by mugebyy on 05 Apr 19
  • mugebyy
     

    linkinde reklam vermek biraz riskli gibi gözüklenebilir. Bunu sebebi çoğunun da tahmin edebilir gibi, daha spesifik bir hedef kitleye hitap etmekten kaynaklanıyor. Lakin linkedin kullanıcılarını hedefleyen bir reklam faaliyetiniz varsa etkileşiniz şahane olacak. Reklam yerleşimleri ve kullanımlarını minimal yapabilir yapmayı tercih eden link'in bu kullanımını kullanarak zaman seviliyor. Kurumunuzun hedefleri için kendi müşterinize görünebilir ve etkileşime alabileceğiniz için bilmeniz gerekir.


    1- Şirket Sayfası hazırlama


    Kurumsal bir firmalarınızı ve sosyal ağlarınızı profesyonel şekilde kullanmanızınızı belli etmek için ilk aşamada şirket hesabı oluşturmayı tavsiye ediyoruz. Bu durum reklam faaliyetlerinde de sizlere oldukça yarar. Firmanın şirketi hesabında aktif olup olmadığına inanıyorum. Linkedin'de şirket hesabı hazırlığı için yeterlilik listesi hazırlandı.


    2- Vitrin Sayfalarını Kullanmak


    Linkedin kullanıcılara koleksiyonu güzelliklerden bir tane de vitrin sayfaları oluşturmalarına izin vermeyi. Şimdilik durumu daha büyük firmaların kullandığı bir özellik olsa da genel olarak satış kaygısı olan firmaların ürün yelpazesini sergileyecekleri bir alandır. Üstelik vitrin sayfalarında sponsorlu güncelleme yapma fırsatı da elde edebiliyorsunuz.


    3- Reklam - Self Servis PPC Reklam Platformu


    Reklam konusunda eriştiğiniz hedef kitlenin farkında olmalısınız. Reklam tasarımında içeriği, içeriğini modeline kadar farklılaşan reklam türleri vardır.


    4- Görüntülü ve yazılı reklam türü


    En kolay diye tabir ettiğimiz. İçeriğe yazı, resim veya video ekleme şansınız vardır. Kullanıcıyı harekete geçirmek için kullanılan reklam türlerinden en etkili olandır. Hemen yanımda bulunur.


    5- Sponsorlu yaratıcı reklam türü


    Diğer reklam türleri haber kaynağında yanıyor yer alıyorken sponsorlu içerik reklam türü direkt haber akışıında bulunur. Bu durum linkedin üzerinde gözünü tırmalamaz ve normal akışında olan bir paylaşım zanneder.


    6- Premium görüntülü reklam


    Premium reklam türü sizlere reklamınızı 4 farklı gösterme fırsat sunar. Hedeflediğiniz aktivasyon işlemine göre kullanıcılarınızın ne yapmasını istediğinizi ona göre reklam türünüzü seçin.


    Kaynak: https://www.618media.com/

To Top

Start a New Topic » « Back to the Diigo Community group