Skip to main content

Home/ Despre orice/ Vânzările de laptopuri au continuat să crească în 2020
Em R

Vânzările de laptopuri au continuat să crească în 2020 - 0 views

laptop laptopuri vanzari 2020 pc lenovo dell apple macbook hp

started by Em R on 28 Dec 20
  • Em R
     

    De ce oare vânzările de laptopuri au continuat să crească în 2020 vom incerca sa descoperim in cele cateva randuri de mai jos!


     Al doilea val de COVID-19, care a lovit multe țări, împreună cu companii care se pregătesc pentru medii de lucru la distanță pe termen mai lung, au împins livrările de PC-uri la niveluri nevăzute din 2011, potrivit companiilor de analiză financiară.


     Expedierile globale de laptopuri și stații de lucru mobile în al treilea trimestru al anului 2020 au fost cu 28,3% mai mari decât în ​​urmă cu un an, contribuind la creșterea totală a expedițiilor de PC-uri cu 12,7% față de anul precedent la 79,2 milioane de unități.



    Laptop - oferte (LINK)


     


    Sectorul PC-urilor a vândut 64,6 milioane de laptopuri (include Chromebookuri, dar nu tablete sau alte device-uri similare). Cu toate acestea, trecerea la munca la distanță (telemuncă) a redus livrările computerelor desktop cu 26% față de acum un an.


     Creșterea acestui trimestru a livrărilor de PC-uri a depășit creșterea de 9% de la an la an a livrărilor de PC-uri în al doilea trimestru al anului 2020.


     Laptop - idei


     


    Pandemia a adus rezultate mixte pentru Microsoft, care se confruntă cu o încetinire a cererii de la companiile mai mici, dar cheltuieli mai mari de la companiile mari în al patrulea trimestru al anului fiscal 2020.


     Stagnarea întreprinderilor mai mici și închiderea afacerilor au dus la scăderea cu 4% a veniturilor profesionale din Windows OEM de la un an la altul, în timp ce veniturile neprofesionale ale Windows OEM au crescut cu 34% în trimestrul respectiv.


    Laptop - oferte (LINK)


     Pe de altă parte, oamenii petrec mai mult timp pe computerele lor: mai mult de patru trilioane de minute sunt petrecute pe Windows 10 pe lună, o creștere de 75% față de anul precedent.


      Lenovo a vândut majoritatea computerelor sale în al treilea trimestru al anului 2020, cu 19,27 milioane de unități, o creștere de 11,4%, lăsându-l cu o cotă de piață de 24,3%. Vânzările HP au crescut cu 11,9% față de anul trecut la 18,66 milioane de unități, rezultând o cotă de 23,6% din piața computerelor.


    Dell a vândut 11,99 milioane de unități și are o cotă de piață de 15,1%, însă vânzările sale au scăzut cu 0,5% față de anul precedent. Vânzările Apple de Mac-uri au crescut cu 13,2%, până la 6,37 milioane de unități, ceea ce îi conferă o cotă de 8,1% din piața computerelor și locul patru. Expedierile Acer au crescut cu 15%, ajungând la 5,64 milioane de unități.


    Laptop - oferte (LINK)


     Concluzie: vânzările de laptopuri au crescut în ultimul trimestru, Lenovo și HP ocupând jumătate din piață.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group