Skip to main content

Home/ Despre orice/ Tipuri de fond de ten și avantajele și dezavantajele lor
Em R

Tipuri de fond de ten și avantajele și dezavantajele lor - 0 views

fond ten pensula machiaj stick crema fond de ten

started by Em R on 01 Jul 22
  • Em R
     

    Tipuri de fond de ten și avantajele și dezavantajele lor


    Un aliat al frumuseții pentru o strălucire perfectă, fondul de ten vine în diverse texturi pentru a satisface cel mai bine nevoile pielii tale. Pentru a te asigura că nu te înșeli, descoperă-le în detaliu care sunt diferitele tipuri de fond de ten și care sunt avantajele și dezavantajele lor.


    Fond de ten fluid


    Textura sa ușoară oferă un machiaj natural, cu acoperire redusă. Ideal pentru unificarea tenului într-un mod transparent, vine în două variante: hidratant și matifiant. Primul conferă un efect satinat și luminos machiajului tău, al doilea este perfect pentru a-ți ascunde micile imperfecțiuni și strălucirea matifiantă. Îl vei găsi în format sticlă sau tub, pentru a fi aplicat cu degetul, cu pensule machiaj sau cu un burete.


    Avantaj: Fondul de ten lichid nu face pielea grasă sau uscată. De fapt, poate fi folosit pentru toate tipurile de piele.


    Dezavantaj: Textura sa ușoară nu acoperă toate imperfecțiunile. Pentru un machiaj mai pronunțat, este mai bine să folosiți un fond de ten compact.


    Fond de ten mousse


    Textura sa aerisita și vaporoasă se topeste la contactul cu pielea pentru un machiaj natural și un aspect catifelat. Fondul de ten cu spumă este ușor de aplicat cu pensule machiaj sau burete și foarte confortabil de purtat.


    Avantaj: Oferă un rezultat perfect pe tenul mixt până la gras și confort maxim.


    Dezavantaj: Pielea uscată poate avea nevoie de un fond de ten mai bogat pentru a-și hidrata epiderma. În plus, fondul de ten din spumă este ușor acoperitor. Pentru un rezultat mai susținut, mizați în schimb pe o textură compactă.


    Fond de ten compact


    Mai dens și mai acoperitor decât alte fonduri de ten, fondul de ten compact uniformizează și camuflează imperfecțiunile, cu un finisaj frumos catifelat. Vine în două versiuni: cremă compactă și pudră compactă. Fondul de ten cremă compact oferă un rezultat satinat, ideal pentru tenul uscat până la mixt. Pe de altă parte, compoziția sa bogată în uleiuri nu este potrivită pentru tenul gras. Acesta din urmă va prefera fondul de ten pudră compact, 2 în 1, care matifiază tenul. Ambele se aplică ușor cu pensule machiaj.


    Avantaj: Practic, poate fi luat peste tot și vă permite să faceți retușuri în timpul zilei.


    Dezavantaj: Rezultatul său de acoperire este destul de pronunțat, așa că nu este ideal dacă cauți un machiaj ușor de zi.


    Fond de ten stick


    Din mers, fondul de ten stick se strecoară în geantă. Formatul său tub este convenabil de utilizat, iar produsul se depune dintr-o singură mișcare pe față. Trebuie doar să-l întindeți cu grijă cu pensule machiaj, un burete sau chiar cu mâna.


    Avantaje: Vă urmărește peste tot și vă permite să faceți modificări în timpul zilei. Textura sa bogată este potrivită pentru pielea uscată și mixtă.


    Dezavantaje: Dimpotrivă, nu este ideal pentru pielea grasă pe care riscă să se „sufoce".


    Cremă colorată


    Este discretă pe pielea ta, o unifică în timp ce o lasă să respire. Textura sa ușoară, cu acoperire redusă, aduce o notă de culoare și un aspect foarte natural.


    Avantaj: Foarte ușoară, dă un plus de strălucire tenului tău fără a-ți sufoca pielea. Este o bază bună pentru un machiaj ușor și natural.


    Dezavantaj: Crema colorată nu ascunde micile defecte și nu permite un machiaj unificat și susținut.


    #pudra #fond #ten #pensula #machiaj #stick #crema #fond_de_ten

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group