Skip to main content

Home/ Despre orice/ Smartphone-ul LG G6 - merita investitia
Em R

Smartphone-ul LG G6 - merita investitia - 6 views

smartphone lg g6

started by Em R on 05 Nov 18
  • Em R
     

    Smartphone-ul LG G6 – merită investiția?


     


    Dacă ar fi să concepem un top al producătorilor de electronice, atunci cu siguranță compania sud-coreeană LG Electronics se va afla printre primele opțiuni ale utilizatorilor. Deși în domeniul lor de activitate produc de la televizoare, dispozitive mobile, la aparate de aer condiționat, mașini de spălat sau frigidere, LG aduce constant produse premium și este considerată o companie responsabilă și de calitate. Și pentru că puțină informare nu strică, LG cuprinde patru unități de afaceri: Home Entertainment, Comunicații Mobile, Electrocasnice și Soluții de climatizare, precum și componente pentru automobile. Astăzi ne vom concentra asupra unui produs din gama device-urilor de telefonie mobilă care pe lângă experiența bună oferită utilizatorilor, are și un preț accesibil, fapt pentru care poate fi o bună opțiune în cazul în care îți cauți un nou telefon: LG G6.


    LG G6 se consideră a fi o evoluție față de modelul precedent, G5, iar prima observație constă în forma și display-ului smartphone-ului LG G6. Astfel, acesta are 5,7 inch cea ce îl face un device subțire, accesibil și foarte ușor de ținut șifolosit cu o singură mână. Mai mult, în ceea ce privește partea din spate a telefonului acesta este acoperită cu Gorilla Glass 5 și dispune de două camere care încadrează LED-urile flash, pentru poze perfecte chiar și în încăperile întunecate. Din fericire, camerele nu ies în relief pe suprafața telefonului, astfel că se menține un aspect general foarte plăcut estetic.



    Pe de altă parte, prin faptul că partea din față a smartphone-ului LG G6 este acoperită cu sticlă Gorilla Glass 3, un utilizator ar trebui să echipeze telefonul cu husă de protecție pentru a evita să îi alunece din mână într-un moment de neatenție. În partea stângă a produsului LG G6 se află butoanele pentru controlul volumului, iar în dreapta slot-ul pentru cartela nano-SIM și cardul microSD. În partea superioară se află un microfon, conectorul jack, iar la bază difuzorul, portul USB-C și un alt microfon. Pentru cei mai pretențioși, LG G6 are un aspect general plăcut și se regăsește în variantele de culoare Platinum, White sau Black. Mai mult, LG promite anduranța smartphone-ului, astfel că regăsim prezentă și la LG G6 certificarea IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la praf și poate fi scufundat în apă până la 1.5 m, timp de maximum 30 de minute.




    • sursa foto: trustedreviews.com


     


    G6 vine cu sistemul de operare Android v7.0 (Nougat), cu interfața LG UX 6.0, fapt ce îi conferă un afișaj mai aerisit, simplu și mai bine organizat, insistând foarte mult pe ideea împărțirii ecranului în 2 ferestre pătrate, pentru a face mult mai placută experiența multitasking. În partea de jos se află cele 3 butoane de navigație care pot fi modificate ca aranjament și pot fi adăugate încă două dacă utilizatorul simte nevoia. O noutate față de modelele precedente este eliminarea butonului pentru lista de aplicații și înlocuirea cu locul destinat celor mai utilizate 5 aplicații. Lista compltă a acestora poate fi accesată prin glisare pe ecranul principal de sus în jos, iar prin swipe din partea de sus vor fi afișate notificările și cele mai importante setări. Per total, LG G6 este ușor de folosit și poate fi o alegere excelentă pentru cineva care vrea un device bun.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group