Skip to main content

Home/ Despre orice/ Cumpărături pentru școală: Ce nu trebuie să-i lipsească unui student în noul an universitar
Em R

Cumpărături pentru școală: Ce nu trebuie să-i lipsească unui student în noul an universitar - 0 views

caiet studentesc scoala facultate notite examen ghiozdan

started by Em R on 30 Sep 22
  • Em R
     

    Cumpărături pentru școală: Ce nu trebuie să-i lipsească unui student în noul an universitar


     


    Un nou an universitar, note noi, profesori noi. Întoarcerea la facultate este una dintre cele mai îngrozitoare perioade pentru studenți, deoarece înseamnă ore la 8 dimineața, nopți târzii în bibliotecă, examene dificile și multe altele.


    Dacă este primul tău an de facultate sau dacă ești un student care vrea să își rearanjeze spațiul de studiu, iată toate lucrurile esențiale pentru a naviga în călătoria ta universitară. Asigură-te că dormitorul tău se simte ca o casă și are toate obiectele esențiale sau transformă primul tău apartament în ceva locuibil.


    Spațiile de studiu sunt importante de avut pentru orice student. Aceste spații ar trebui să fie organizate și să se potrivească nevoilor tale, astfel încât să poți avea cea mai relaxantă sesiune de studiu posibilă. Toată lumea studiază în moduri diferite și în ritmuri diferite, dar singurul lucru în comun este că nimănui nu-i place o notă proastă.


    Descoperă mai jos obiectele esențiale pentru studiu în noul an universitar. Vei găsi totul, de la cele mai bune caiete, fișe, caiete studențești ieftine, marcatoare și multe altele, pe care le poți înghesui într-un ghiozdan Vans și să le iei cu tine la cursuri și la bibliotecă.



    1. Caiete studențești ieftine


    Este adevărat că majoritatea studenților de la facultate vin acum la cursuri cu laptopurile sau iPad-urile lor pentru a lua notițe. Profesorii vor spune întotdeauna că este mai bine să aduci caiete studențești ieftine pentru că a scrie ceva ajută la memorare. În plus, aducerea unor caiete studențești ieftine va fi o modalitate excelentă pentru profesor de a-ți vedea fața, iar într-o sală plină de studenți cu iPad/laptop, să fiți cel care iese în evidență. În plus, în ziua de astăzi găsești caiete studențești ieftine care nu te vor deranja prea mult la buzunar.



    1. Planificator


    Este important să nu ratezi o temă sau un termen limită. Profesorii îți vor da un program, cel mai de încredere instrument din cariera ta universitară, și uneori nu-ți vor aminti când trebuie să predai sarcinile. Sigur, poți verifica programul în fiecare săptămână, dar, în funcție de câte credite trebuie să iei, asta înseamnă numeroase cursuri pe care le răsfoiești. Este mai bine să ai totul planificat într-un singur spațiu pentru a avea acces ușor.



    1. Markere


    Cei mai buni studenți citesc ce trebuie să citească. De cele mai multe ori, lecturile vor fi incredibil de dense și greu de parcurs, dar markerele te ajută astfel încât să poți alege secțiunile care sunt cele mai importante. Markerele te ajută să rămâi organizat și să fii la înălțime. În plus, dacă ești singurul care a lecturat ce trebuia să lectureze, acest lucru îi va arăta profesorului tău că ești un student în care poate avea încredere.



    1. Card de notițe


    Memorizarea te va ajuta foarte mult. Poți folosi fișe pentru a te testa înainte de a te prezenta la un examen parțial sau final. Uneori, și foarte rar, un profesor îți va permite să scrii o foaie cu notițe care te poate ajuta să treci testul, dar poți scrie doar tot ce încape pe un card de notițe.



    1. Sticlă de apă


    Este important să rămâi hidratat pentru sănătatea și bunăstarea ta. Apa te poate ajuta să rămâi treaz în nopțile lungi de studiu și îți poate ajuta organismul să se relaxeze după o zi stresantă.


    #scoala #facultate #student #caiet #studentesc #notite #ghiozdan

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group