Skip to main content

Home/ Despre orice/ Ce tip de aspirator ți se potrivește?
Em R

Ce tip de aspirator ți se potrivește? - 2 views

#aspirator #aspiratoare #robot #sac #cumpara #spalare #verticale

started by Em R on 23 May 19
  • Em R
     

    Probabil că te-ai plimbat printre rafturile magazinelor sau ai navigat pe paginile celor online. Ai dat peste o sumedenie de aspiratoare și peste mai multe categorii. Dacă ți-ai pus întrebarea „Mi se potrivește?", rândurile următoare îți vor oferi mai multe informații despre tipuri de aspiratoare și ce trebuie să știi despre ele.


    Aspiratoare cu sac


    Probabil cel mai cunoscut tip de aspirator, aspiratorul cu sac este simplu de utilizat. De asemenea, este și cel mai comun, având avantajul de a se situa pe o plajă mare de prețuri. Caracteristicile pe care trebuie să le iei în seamă sunt puterea de aspirare (de ținut cont pentru toate tipurile de aspiratoare) și capacitatea sacului. De cele mai multe ori, mecanismul de înlocuire a sacului este foarte ușor. Dacă vrei să nu faci asta prea des, optează pentru un aspirator cu sac mare.


    Aspiratoare fără sac


    Dar dacă chiar vrei să nu schimbi sacul, aruncă o privire pe categoria de aspiratoare fără sac. Avantajele față de clasicul aspirator cu sac este curățarea foarte ușoară a recipientului și monitorizarea constantă a nivelului de umplere. Când te documentezi cu privire la aspiratoare fără sac, ia în considerare modelele cu filtre performante.


    Aspiratoare verticale


    Dacă nevoile tale de aspirare sunt mai mici, un aspirator vertical este ceea ce îți trebuie. Nu are sac, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu schimbarea acestora. Este mult mai portabil decât celelalte modele și are suficientă putere de aspirare pentru a te scăpa de praful de pe parchet sau de pe covor. În plus, poate accesa spații înguste unde celelalte aspiratoare întâmpină dificultăți. Și, dacă tot am vorbit de aspiratorul vertical, merită să-l menționăm și pe fratele său mai mic.


    Aspiratoare portabile


    Sau aspiratorul ce rezolvă micile accidente de bucătărie. Este mic, portabil și rezolvă rapid micile scăpări de zi cu zi. Datorită dimensiunilor sale, este foarte util șoferilor care doresc să-și țină mașina curată. Aspiratoarele portabile au un acumulator intern reîncărcabil, foarte util când nu ai o sursă de alimentare lângă tine.


    Aspiratoare cu spălare


    Dacă micile accidente devin mai mari, transformându-se în lichide vărsate atât pe parchet sau gresie, cât și pe covoare, e timpul să îți îndrepți atenția către aspiratoarele cu spălare. Acestea sunt echipate cu mai multe funcții, printre care: aspirarea lichidelor, a prafului și spălarea covoarelor. Un aspirator bun conține și un filtru EPA ce lasă în urma sa un aer curat. Având în vedere numărul de funcții, aspiratoarele cu spălare oferă și un consum mai ridicat de curent.


    Aspiratoare cu filtru de apă


    Dacă spălarea este prea mult pentru tine, însă praful este o bătaie constantă de cap, un aspirator cu filtru de apă îți va rezolva problemele. După cum cred că ți-ai dat seama, acest tip de aspirator fixează praful și murdăria în rezervorul cu apă. Echiparea cu un filtru suplimentar va garanta un aer curat în urma procesului de aspirare.


    Aspiratoare robot


    Cel mai semnificativ trend în curățenia casei este apariția aspiratoarelor robot. Având o formă compactă, acestea pot fi programate să curețe suprafețe la orice oră, iar cele mai performante pot fi conectate la rețeaua wireless, permițând controlul de la distanță. Deși sunt mici în dimensiuni, acestea pot curăța și covoare.


    7 tipuri de aspiratoare pentru 7 stiluri de viață. Care ți se potrivește?


    #aspirator #aspiratoare #robot #sac #cumpara #spalare #verticale

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group