Skip to main content

Home/ Despre orice/ Avantajele și dezavantajele unui uscător rufe
Em R

Avantajele și dezavantajele unui uscător rufe - 1 views

avantaje dezavantaje uscator rufe spalat haine umiditate cosum energie

started by Em R on 26 Jun 20
  • Em R
     

    Avantajele și dezavantajele unui uscător rufe


     


    Știm cu toții cât de utilă este o mașină de spălat. Singura problemă e că hainele nu ies deja uscate și călcate din ea. Un aparat care te va ajuta în această privință este un uscător rufe.


    Un uscător rufe absoarbe complet umezeala și umiditatea din hainele tale, lăsându-le gata de purtat. Deși nu este încă o alegere foarte populară, un astfel de aparat merită luat în considerare. Vom încerca în cele ce urmează să înțelegem care sunt avantajele și dezavantajele unui uscător rufe via eMAG.


    Avantajele unui uscător rufe


    Folosește-l în orice moment al zilei. Cel mai bun lucru la un uscător rufe este că îl poți folosi oricând. Nu contează care sunt condițiile meteo. Dimpotrivă, dacă atârni hainele în aer liber, va trebui să aștepți soarele. Hainele colorate ar putea chiar să se estompeze la soare. Nu va exista această problemă cu un uscător rufe.


    Haine gata de purtat. Un uscător rufe funcționează într-un mod rapid și eficient, astfel că îți poți purta bluza preferată în aceeași zi în care ai spălat-o.


    Economisește timp. Dacă folosești o mașină de spălat și un uscător, poți economisi mult timp, mai ales dacă ai mai multe încărcături de spălat. Tot ce trebuie să faci este ca în timp ce speli încărcătura curentă în mașina de spălat, să pui încărcătura anterioară în uscător. Vei avea hainele curate mai repede decât îți poți imagina.


    Previi acumularea mucegaiului. Dacă usuci hainele în mod natural, umiditatea pătrunde în aerul din gospodărie, făcând-o umedă. Acest lucru poate provoca apariția mucegaiului, care este periculos pentru sănătate. Pe de altă parte, un uscător evacuează umezeala sau o condensează și o scurge.


    Grozav pentru ierni. Hainele umede din casa ta în timpul iernilor înseamnă că temperatura va scădea și mai mult. Acest lucru duce la creșterea energiei necesare pentru a vă menține casa caldă. În schimb, dacă folosești un uscător, poți obține haine complet uscate cu o cantitate mai mică de energie consumată.


    Dezavantajele unui uscător rufe


    Se adaugă la cost. Oricine ar fi de acord că agățarea hainelor pe o frânghie de haine este o opțiune mult mai ieftină. Un uscător este o investiție scumpă, care necesită timp pentru a o plăti.


    Nu toate uscătoarele sunt la fel. Este recomandat să cumperi un uscător care are aceeași capacitate ca și cel al mașinii tale de spălat. Dacă cumperi unul cu o capacitate mai mică, va trebui să separi încărcăturile în încărcături mai mici și întregul scop al eficienței va pieri.


    Consumul de energie. Un uscător rufe este alimentat de electricitate și consumă multă energie. Prin urmare, utilizarea unui uscător rufe se adaugă semnificativ la facturile de utilități, spre deosebire de o simplă frânghie care usucă hainele fără costuri și nu consumă energie.


    Nivelul de umiditate. Unele uscătoare de rufe pot crește nivelul de umiditate din casa ta. Va trebui să alegi un uscător cu o conductă de aerisire sau, în schimb, să lași geamurile deschise atunci când uscătorul funcționează.


    Nu este potrivit pentru toate hainele. Țesăturile sintetice uscate într-un uscător rufe sunt pline de electricitate statică. Hainele devin prea pufoase. Tricoturile și hainele din lână nu se usucă complet în uscător.


    #emag #uscator #spalat #haine #uscat #consum #energie #avantaje #dezavantaje #umiditate #mucegai

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group