Skip to main content

Home/ Despre orice/ Ai nevoie de o noptiera pentru dormitorul tau?
Em R

Ai nevoie de o noptiera pentru dormitorul tau? - 0 views

noptiere noptiera emag

started by Em R on 29 Nov 21
  • Em R
     

    În timp ce patul reprezintă punctul focal al unui dormitor, există câteva alte piese de mobilier care completează un dormitor. O noptieră este una dintre ele. O noptieră vă poate menține dormitorul mai curat și ordonat. Este folosită, în mod tradițional, pentru a amplasa lămpile de noapte și elementele esențiale pentru culcare, lângă pat. Vă poate ajuta să ajungeți mai repede la articole, fără să vă ridicați de pe pat. Este una dintre cele mai funcționale piese de mobilier pe care le puteți avea în casa dvs.


     


    Exista diferite tipuri de noptiere pe care le puteți cumpăra pentru dormitorul dvs. Aceste mese sunt de obicei realizate din lemn. Iată care sunt tipurile de noptiere disponibile pe piață, înainte de a alege una pentru casa dvs. Alege noptiere pe Emag.ro!


     



    • Mese simple cu picioare - Acestea pot fi folosite pentru a amplasa câteva articole și o lampă. Ocupă un spațiu mai mic și sunt potrivite pentru o cameră de dimensiuni reduse. Unele dintre ele pot veni cu un singur sertar.

    • Noptiere cu depozitare - Acestea sunt noptiere convenționale cu depozitare, iar partea superioară este folosită pentru a amplasa o lampă. Sunt mai asemănătoare cu o comodă. Aceasta are funcții de stocare, cum ar fi sertare multiple. Puteți stoca reviste, ziare și articole mici, necesare zilnic.

    • Dulapuri mici - Aceste dulapuri sunt noptiere cu sertare și uși. Acestea oferă suficient spațiu de stocare pentru a vă menține dormitorul liber și ordonat. Puteți păstra în siguranță obiecte de valoare și portofele în aceste tipuri de noptiere.

    • Rafturi - Multe noptiere cu design modern vin cu rafturi. Rafturile pot economisi spațiu și sunt practice pentru dormitoarele moderne.



    Scopul principal al unei noptiere este de a păstra accesibilele necesare înainte de a adormi și după ce v-ați trezit. Așezarea unei mese lângă pat este, de asemenea, utilă dacă aveți nevoie de ceva în mijlocul nopții, deoarece mersul pe jos în timp ce sunteți pe jumătate adormit poate duce la accidente. Mai jos am menționat câteva alte utilizări ale noptierei:


     



    • Pentru a plasa lămpi - Unul dintre cele mai importante avantaje ale unei noptiere este că aveți un loc unde să țineți o lampă de noapte lângă pat. Mulți oameni preferă să citească înainte de culcare. O lampă de lectură plasată lângă pat este la îndemână și accesibilă, deoarece o puteți opri înainte de a adormi.

    • Pentru a ține cărți și dispozitive electronice - Noptiera de lângă pat este un loc ideal pentru a păstra cărțile pe care le citiți, fără a vă ridica din pat înainte de a adormi. De asemenea, puteți așeza pe masă telefoanele, laptopurile și alte dispozitive electronice, pe care le-ați folosit chiar înainte de a vă culca.


     


    Oricum ar fi, o noptiera este de un real folos in dormitorul tau!

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group