Skip to main content

Home/ Despre orice/ 7 sfaturi și trucuri pentru a folosi și curăța creioanele colorate
Em R

7 sfaturi și trucuri pentru a folosi și curăța creioanele colorate - 0 views

carton creioane colorate curatare lumanari decoratiuni topiti arta

started by Em R on 15 May 23
  • Em R
     

    Fie că trebuie să curățați lucrările de artă ale copilului dvs. sau să refolosiți creioane colorate vechi, încercați aceste X idei interesante.


    Marcați linia pentru fierăstrăul circular umed


    Folosiți un creion pentru a trasa linia de tăiere pe țiglă înainte de a folosi un fierăstrău circular umed. Spre deosebire de o linie de creion mecanic sau pix, o linie de creioane colorate cerate nu se va spăla și este mai ușor de văzut în apa murdară.


    Folosiți bicarbonat de sodiu pentru urmele de creion pe pereți


    Pereții dvs. au fost redecorați cu niște capodopere originale de creioane colorate?


    Nu vă pierdeți cumpătul. Luați o cârpă, înmuiați-o în niște bicarbonat de sodiu și frecați ușor urmele.


    Acestea se vor îndepărta cu un efort minim și îi vor oferi tânărului Picasso o pânză nouă, proaspătă.


    Încercați un borcan de ulei de nucă de cocos


    Încercați să curățați urme de creioane colorate cu ulei de nucă de cocos! Pur și simplu umeziți o cârpă cu ulei și ștergeți urmele de pe pereți. Spălați orice reziduu cu un burete și apă caldă cu detergent.


    Puteți încerca și pasta de dinți


    Puteți să apelați și la acel tub de pastă de dinți plină de fluor. Întindeți puțină pe perete și frecați cu o cârpă umedă pentru a îndepărta urmele de creioane colorate. Desigur, puteți încerca întotdeauna o abordare mai abrazivă, cum ar fi lâna de oțel.


    Folosiți lâna de oțel cu prudență


    Lâna de oțel este doar suficient de abrazivă pentru a îndepărta urmele de creion. Asigurați-vă doar că o testați mai întâi într-un loc puțin vizibil.


    Faceți o ramă de tablou cu creioane colorate


    O ramă cu creioane colorate poate fi un proiect DIY rapid pentru părinți și copii. Trebuie doar să luați o ramă de tablou, creioane colorate, un cuțit și un pistol de lipit.


    Tăiați creioanele pentru a se potrivi ramei și lipiți-le pentru un cadou simplu și adorabil. Dacă doriți să agățați rama de tablou, verificați cum să o faceți corect.


    Topiți creioanele și faceți decorațiuni unice și frumoase


    Există ceva foarte satisfăcător și hipnotizant în a vedea cum se topesc și se scurg creioane colorate, așa că ne-am gândit să vă arătăm acum cum să folosiți această tehnică pentru a crea decorațiuni interesante pe care le puteți expune pe tot parcursul anului.


    După cum se pare, există o mulțime de idei grozave.


    Topirea creioanelor poate fi super amuzantă și puteți crea câteva lucrări de artă în acest proces.


    Luați o pânză sau o bucată de carton. Lipiți câteva creioane colorate în partea de sus și apoi începeți să le topiți cu ajutorul unui uscător de păr.


    Acestea vor începe să se scurgă, creând un model unic. Puteți apoi să expuneți pânza pe un perete din casa sau biroul dumneavoastră. Acesta este un proiect atât de ușor încât chiar și copiii îl pot face.


    Lumânările albe simple pot arăta elegant în anumite contexte, dar de cele mai multe ori sunt pur și simplu plictisitoare. Nu vă faceți griji, totuși, pentru că le puteți înfrumuseța cu un pic de culoare și puteți folosi creioane colorate cerate pentru a face asta să se întâmple.


    Combinați câteva creioane colorate cu niște ceară simplă. Topiți-le și amestecați pentru a obține o culoare uniformă. Puteți folosi un vas mic sau o cutie de conserve goală pusă în apă clocotită.


    Când ceara colorată este gata, înmuiați fundul lumânării albe în ceară și apoi lăsați-o să se usuce.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group