Skip to main content

Home/ Despre orice/ 3 sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți un scaun de birou
Em R

3 sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți un scaun de birou - 0 views

scaun scaune birou copii ergonomic spatiu tip

started by Em R on 16 Mar 21
  • Em R
     

    Există o serie de factori cheie de luat în considerare atunci când decideți ce scaun de birou să cumpărați. Care este bugetul dvs.? Vreți un scaun complet ergonomic? Și ce alte considerații majore sunt implicate pentru a vă asigura - pe cât puteți - că alegeți un scaun de birou bun?


     În acest articol, vom arunca o privire asupra a 3 puncte, care sunt vitale în orice decizie de cumpărare a scaunelor de birou. Acestea se aplică atât scaunelor de la muncă, celor de la biroul de acasă, cât și în cazul unor scaune de birou pentru copii.


    1. Hotărâți-vă asupra bugetului


    Cel mai important atunci când cumpărați un scaun de birou este să decideți cât doriți să cheltuiți - deoarece o mulțime de alți factori și decizii se vor raporta direct la bugetul disponibil.


     Există cu siguranță o gamă largă de scaune diferite, cu etichete de preț de la foarte ieftine la incredibil de scumpe.


     În mod realist, ar trebui să căutați un scaun de birou decent, care să se încadreze în bugetul dvs. Fiți pregătit să cheltuiți ceva mai mult dacă doriți ceva cu adevărat sănătos, vorbind din punct de vedere ergonomic, care vă va răsplăti probabil pe termen lung în ceea ce privește durabilitatea și garanția îndelungată.


    2. Alegeți tipul de scaun


    Un alt aspect major este, în mod natural, tipul de scaun pe care îl doriți. Există multe modele diferite, iar spațiul dvs. de lucru ar putea dicta anumite cerințe în acest sens.


     De exemplu, aveți foarte puțin spațiu și un birou mic? Sau poate chiar un birou în picioare? Dacă da, există scaune compacte, sau chiar scaune rotative de bar, care vor fi cea mai bună alegere în acest caz. Există, de asemenea, modele de scaune care nu au cotiere și este posibil să nu aibă tetiere.


    Sunt importante aceste elemente pentru dvs.? Trebuie să aveți în vedere toate aceste considerente, atunci când alegeți scaunul potrivit pentru nevoile dvs. specifice.


     Un alt punct cheie aici este tipul de finisaj: doriți un scaun din stofă sau poate un model din piele? Acesta din urmă arată mai bine, se descurcă mai bine cu scurgerile și murdăria, fiind ușor de curățat și se poate simți mai bine din anumite puncte de vedere; dar o țesătură de bună calitate va fi mai ieftină și va funcționa mai bine pe vreme caldă. Vorbind despre aceasta din urmă, dacă respirabilitatea este cu adevărat importantă pentru dvs., atunci veți dori să alegeți un scaun cu un fel de spate din plasă.


    3. Sunt importante considerațiile ergonomice?


    Un scaun ergonomic de birou este un scaun care oferă o gamă întreagă de diverse ajustări pentru fiecare parte diferită a corpului și care este proiectat având în vedere performanțele ergonomice (acestea, în mod natural, tind să fie modelele mai scumpe).


     Desigur, fiecare scaun de birou este proiectat și testat pentru a fi oarecum ergonomic și confortabil, dar unele oferă doar ajustări de bază, și anume posibilitatea de a schimba înălțimea scaunului și poate înclinarea spătarului.


     Modelele ergonomice vor merge mult mai departe și vor permite reglarea poziționării scaunului scaunului (glisându-l înainte sau înapoi), la fel și pentru spătar, precum și tensiunea acțiunii de înclinare aferente acestuia din urmă. De asemenea, este posibil să puteți regla înălțimea sau poziționarea cotierelor și a tetierei, și poate mai mult.


     Ideea este că, cu aceste scaune, puteți adapta într-adevăr poziția de așezare la propriile nevoi personale și forma corpului. Adesea, modelele ergonomice beneficiază de tehnologii inteligente.


     În timp ce scaunele mai ieftine nu vor avea niciun fel de suport lombar reglabil, la un scaun de birou ergonomic, ar trebui să căutați această caracteristică. Unele scaune îl pot avea ca un supliment opțional și merită cheltuiala suplimentară.


     Acest lucru se datorează faptului că poziționarea spătarului este crucială, atunci când vine vorba de un scaun confortabil. Unele scaune mai scumpe pot avea chiar și un mecanism de auto-reglare pentru spătar.


    #scaun #birou #ergonomic #copii #spatar #lombar #buget #tip #spatiu

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group