Skip to main content

Home/ Despre orice/ 3 motive pentru a utiliza o mașină de spălat vase
Em R

3 motive pentru a utiliza o mașină de spălat vase - 0 views

masina spalat vase de masini

started by Em R on 05 Feb 21
  • Em R
     

     


    Există o dezbatere continuă cu privire la dacă este mai bine să spălați vasele cu mâna sau cu o mașină. Deși există mulți care cred că spălatul manual este mai bun pentru mediu și pentru sănătate, cercetările și experiența au arătat dovezi că mașinile de spălat vase sunt, de fapt, mai benefice în prevenirea problemelor de sănătate, protejarea mediului și economisirea timpului.


     


    Următoarele motive vă pot determina să vă regândiți obiceiurile actuale de spălat vase și să investiți într-o mașina de spălat vase care să vă facă viața mai ușoară. Să aruncăm o privire.


     


    Ofertă mașina spălat vase emag


    1. Curățare mai bună


    Probabil ați auzit că există mai mulți germeni în bucătărie, decât orice alt loc din casa dvs., inclusiv în baie. Prin urmare, este important să eliminați pe deplin germenii care s-au acumulat pe articolele de bucătărie, după fiecare utilizare. Nu puteți realiza acest lucru în chiuvetă cu apă și detergent de vase.


     


    Pentru a ucide cu adevărat germenii din veselă, trebuie să-i clătiți cu apă extrem de fierbinte, care atinge cel puțin 60° C. Dacă ați încerca acest lucru folosind mâinile și un burete, probabil că ați rămâne cu arsuri pe toate degetele. În schimb, mașinile pot atinge cu ușurință aceste temperaturi, lăsând vasele igienizate și mâinile fără arsuri.


    2. Prevenirea germenilor


    Există mai multe locuri în bucătăria dvs. care colectează și adăpostesc germeni, printre care și chiuveta. Prin urmare, dacă lăsați vasele cu apă și săpun în chiuvetă și apoi le scufundați și clătiți, le treceți printr-o baie de germeni. Nu vor acumula doar germenii vaselor spălate înaintea lor, ci și bacteriile care s-au instalat deja în chiuvetă.


     


    Gândiți-vă la tot ce ați aruncat în chiuvetă în timp ce gătiți: bucăți de carne, legume vechi și alte diverse alimente. Germenii din toate aceste alimente se îndreaptă direct către vasele pe care credeți că le curățați.


     


    În plus, bureții sunt terenuri de reproducere ideale pentru bacterii și se contaminează rapid, chiar și după prima utilizare. Pot adăposti până la 10 milioane de bacterii. Prin urmare, pe măsură ce folosiți buretele pentru a șterge, pur și simplu răspândiți în jur aceste bacterii. Prin trecerea vaselor prin mașina de spălat vase, probabil că nu colectează niciodată anumiți germeni, iar bacteriile care au fost colectate sunt ucise de apa fierbinte.


     


    3. Prietenoasă cu mediul înconjurător


    Mulți oameni care spală de mână o fac pentru că consideră că este mai benefic pentru mediu. Cu toate acestea, există dovezi că acest lucru pur și simplu nu este adevărat. În timp ce aparatele vechi consumau multă electricitate și apă, noile versiuni au devenit mult mai eficiente.


     


    Între 1993 și 2003, mașinile au îmbunătățit eficiența energetică cu 27% și eficiența apei cu 30%. Dacă nu sunteți una dintre cele mai eficiente mașini de spălat vase manuale, pur și simplu nu puteți concura cu aceste statistici. Pe măsură ce apa curge de la robinet în timpul clătirii și ștersului cu buretele, risipiți o resursă valoroasă.


     


    Deoarece mașinile sunt mai eficiente din punct de vedere energetic și al apei, probabil veți economisi o sumă mare la facturile de apă și electricitate. Dispozitivele eficiente din punct de vedere energetic utilizează mult mai puțină energie decât modelele mai vechi și au un impact asupra facturii dvs. lunare de energie electrică. Si nu uita ca pe langa o masina de spalat vase in bucatarie mai ai nevoie si de un cuptor electric de ultima generatie plus multe alte accesorii utile!

To Top

Start a New Topic » « Back to the Despre orice group