Skip to main content

Home/ The Tyler Group Barcelona Services/ Gids voor verzekering in Spanje - webnews.de/
lonzo nut

Gids voor verzekering in Spanje - webnews.de/ - 1 views

the tyler group org barcelona hong kong latest news updates-Gids voor verzekering in Spanje

started by lonzo nut on 16 Oct 12
  • lonzo nut
     
    Het kan het belangrijk zijn om het passende niveau van verzekering wanneer het leven in Spanje. Hier zijn enkele van de beleidslijnen beschikbaar.

    Huiseigenaar is verzekeringen

    De huiseigenaar verzekering (seguro del hogar) dekt uw huis, het huis zelf en de dingen die je in het tegen rampen: brand, overstroming, enz. De premie van het beleid zal afhangen van de waarde van het huis, de dingen die je in het en de risico's die u wenst te worden gedekt.Terwijl een huis is verhuurd, kan het alleen worden verzekerd door de verhuurder de huurder mag de inhoud ervan verzekeren.

    Er is geen wet die vereist een huiseigenaar verzekering hebben, als u lenen geld om te kopen van een huis, de bank zal normaal gesproken moet u echter te contracteren, op zijn minst een brandverzekering ter bescherming van zijn belang, totdat de lening wordt terugbetaald.

    Levensverzekeringen

    Een contract van levensverzekeringen (seguro de vida) is bepaald dat, rekening houdend met de te betalen premie, belooft de verzekeraar te betalen de begunstigde een overeengekomen bedrag na de dood van de persoon wiens leven is verzekerd te zijn.

    De persoon wiens leven is verzekerd is over het algemeen genoemd de "verzekerde". De persoon met de naam in het beleid om te profiteren van de dood van die persoon wordt genoemd de "begunstigde". Waar het beleid bevat de identiteit van de begunstigden, zal ze niet hoeven te wachten voor de estate partitie worden gemaakt om het waarnemen van de schadevergoeding. De verzekeringsmaatschappij is normaal vereist een medisch onderzoek van mensen die solliciteert voor levensverzekeringen.Het bedrijf kan specifiek het uitsluiten van bepaalde dekking, zoals de dekking van de dood door zelfmoord.
  • lonzo nut
     
    Well, this post is quite good!Thanks for updating my information about the subject.it very useful for me .

To Top

Start a New Topic » « Back to the The Tyler Group Barcelona Services group