Skip to main content

Home/ The Cindy Shearin Group/ The Cindy Shearin Group Real Estate Paris Properties: Fire grundlæggende tips til first-time boligkøbere
Andrea Munrich

The Cindy Shearin Group Real Estate Paris Properties: Fire grundlæggende tips til first-time boligkøbere - 1 views

The Cindy Shearin Group Real Estate Paris Properties: Fire grundlæggende tips til first-time boligkøbere

started by Andrea Munrich on 19 Jan 15
  • Andrea Munrich
     

    Uanset om du er på udkig efter et hjem eller ønsker at investere i fast ejendom for første gang, tager du navigerer ejendomsmarkedet nogle knowhow. Ja, det kan typisk anses for mindre volatile end sige, aktiemarkedet, men det stadig har sine faldgruber.


    At vide, hvad de skal købe, kan hvor og Hvornår være skræmmende for uindviede. Eksempelvis lige nu i byer som Sydney og Melbourne, det er i høj grad et sælgere ' marked og det betyder omkostningerne ved post kan være høj. Måske er den største risiko, at hvis egenskabsværdier pludselig går, du kunne potentielt ende på grund af mere end dit hus eller enhed er faktisk værd.


    I et sælgere ' marked er, det vigtigt for købere til at forblive patienten og holde hovedet koldt, siger EPS boligsøgning direktør, Patrick Bright.


    "I det forløbne år jeg har oplevet for mange naive og uerfarne købere falder ind under fælles fælder når det kommer til at købe et hjem eller investering ejendom," siger Bright.


    "Fra at lade en stor hjem glide gennem deres fingre gennem ubeslutsomhed, at blive fanget i øjeblikket og betaler alt for meget til at tage velmenende råd fra dårligt informerede familie og venner.


    "Der er mange faldgruber, der kan tage deres vejafgift økonomisk såvel som følelsesmæssigt, især for de potentielle købere, der har været på jagt efter en ideel ejendom for mange måneder."


    For at hjælpe med at overvinde disse forhindringer, er her fire handy tips til first-time boligkøbere:


    1. undersøgelse af området


    Bright siger, at når folk bliver fanget ud betaler for meget for ejendom ofte når du køber i et område, de ikke er bekendt med. Den bedste måde at overvinde dette er ved at forske det samlede marked først og derefter studere specifikke forstaden du er opsat på.


    Med oplysninger og data tilgængelige på næsten alle områder disse dage er der ingen undskyldning for udsigt over prisbevægelser, niveau af udbuddet behov i en forstad, og selv renovering tendenser. Sammenligning af en række forskellige områder vil hjælpe dig med at beslutte, hvad der passer både dit budget og købe behov.



    • Udforsk egenskaber, forstæder og priser på tværs af Australien


    2. ved Egenskabstyper


    Sammen med forskning, der er et meget bredere spørgsmål at spørge dig selv: Hvad er faktisk værd at købe på ejendomsmarkedet? Dette spørgsmål kan være endnu vigtigere for en investor, der er specielt på udkig efter en finanical tilbagevenden.


    Administrerende direktør for Propertybuyer.com.au, Rich Harvey siger at ud over at vælge, hvilken placering fungerer bedst for en investering ejendomskøb, det er også vigtigt at overveje, hvilken slags ejendom til køber.


    "Vil du en familie hjem til at værdsætte i værdi, eller at komme tidligt på en ny lejlighed udvikling og leje en enhed?" siger Harvey.


    Harvey påpeger, at leje udbytter i Sydney er steget mere for enheder end til huse i de sidste fem år, baseret på CoreLogic RP Data tal. Hvis dette fortsætter, så de kan være en ideel investering mulighed, siger Harvey.



    • Hvilke forstad funktioner forbedre din egenskabsværdien?


    3. find værdien


    En anden vigtig faktor til at overveje, er niveauet for vedligeholdelse kræves på den ejendom, du køber fordi det vil påvirke din løbende omkostninger. For eksempel, kræver huse normalt mere vedligeholdelse end enheder, fordi de er større og kan omfatte en udendørs rum. Af samme grund, kan husejere generelt administrere deres ejendom direkte, i modsætning til enhed ejere.


    "Mens enheder typisk kræver mindre vedligeholdelse, strata kroppen, der løber højhus er ofte en hindring bør du nogensinde ønsker at foretage værker på en enhed," siger Harvey.


    Enhed renoveringer er stadig almindelig, naturligvis, men kan begrænses, afhængigt af bygningens forvaltning. Derimod kan en husejer har større fleksibilitet til at renovere og øge deres egenskabsværdi.



    • Hvordan til at renovere en enhed for profit


    4. handle hurtigt


    Tøven kan være et stort problem blandt potentielle købere fordi det kun øger chancerne for mangler et godt køb, ifølge Bright.


    "Så længe som den egenskab, du har fundet opfylder din liste over krav og du er sikker på du har set nok sammenlignelige egenskaber, så du ved, hvor værdien sidder, så tøv ikke med," siger Bright. "Mere ofte end ikke godt tilbud ikke sidste længe især i et stigende marked."


    På samme tid, kan du bare starte ind i en køb uden opstrammende op dine finanser. Underskrive en kontrakt uden finansielle godkendelse kan være en meget risikabel strategi, især når du kunne miste dit oprindelige indskud, hvis en långiver vender ned din låneansøgning. Så få din økonomi på plads, så gør dit træk.

To Top

Start a New Topic » « Back to the The Cindy Shearin Group group