Skip to main content

Home/ Verkko-ohjauksen linkkitietokanta/ Contents contributed and discussions participated by paakmi04

Contents contributed and discussions participated by paakmi04

paakmi04

Mikä sinusta tulee isona? - 5 views

 •  
  Mansikkapaikka tarjoaa sinulle tilaisuuden ottaa tulevaisuus omiin käsiisi. Hyvä elämä rakentuu valinnoista, joita teet päivittäin. Ota omaksesi tämä viiden askeleen strategia ja ala rakentamaan sellaista elämää, jota haluat!
paakmi04

Ammatti-intituutti Iisakki - 2 views

 •  
  Hyvä vaihtoehtoinen koulu kotoansa pois haluaville peruskoulunsa päättäneille nuorille, sekä erikoisammattiosaamista etsiville.
paakmi04

Careerjet - 4 views

 •  
  hakukone työpaikan etsintään valtakunnallisesti ja jopa maailmanlaajuisesti
paakmi04

Lappeenrannan alueen verkko tiedotuspiste - 1 views

 •  
  Verkosta voit kysyä neuvoa esim. opiskelusta, asumisesta, ulkomaille menosta, harrastuksista tai työpaikoista. Voit tulla Verkkoon ilman ajanvarausta käyttämään internetiä, tekemään kirjallisia töitäsi ja lukemaan lehtiä.
paakmi04

Sorviin.info - 2 views

 •  
  Kyseessä on palvelu, joka yhdistää työnantajat ja opiskelijat työharjoittelun, opinnäytetyön tai esimerkiksi eri projektien tarpeissa. Tavoitteena on saada osaavaa työvoimaa ja uusia ideoita seudun elinkeinoelämälle ja auttaa valmistuvia sijoittumaan seudulle. Huom! Paikanhakjan ei tarvitse välttämättä olla opiskelija. Palvelu on tarkoitettu kaikille työharjoittelusta tai työssäoppimisesta kiinnostuneille, ikään katsomatta. Ota rohkeasti yhteyttä kiinnostavaan paikkaan tai laita oma hakusi palveluun.
paakmi04

Työllistymistä edistävät palvelut, etsivänuorisotyö - 2 views

 •  
  Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiön tehtävänä on huolehtia alueellaan monipuolisista työllistymisen edistämisen palveluista sekä alueellisesta etsivästä nuorisotyöstä. Toimialueena säätiöllä on Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Loppi ja Nurmijärvi.
1 - 7 of 7
Showing 20 items per page