Skip to main content

Home/ Verkko-ohjauksen linkkitietokanta/ Contents contributed and discussions participated by Maija Rusila

Contents contributed and discussions participated by Maija Rusila

Maija Rusila

Nuorten mielenterveystalo - 3 views

 •  
  Nuorten mielenterveystalo tarjoaa asiantuntijoiden tuottamaa, asiallista ja luotettavaa tietoa nuoruusiän tyypillisimmistä mielenterveyden häiriöistä ja ongelmista, niiden tunnistamisesta, hoidosta, sekä sopiviin palveluihin ohjautumisesta. Nettisivuilta löytyy myös linkkejä eri palveluntarjoajien nettisivuille.
Maija Rusila

Hyvinvointipolku.fi - 2 views

 •  
  Nuorille tietoa terveyden eri osa-alueista, kuten hygieniasta, liikunnasta, päihteistä, ravitsemuksesta ja suun terveudestä. Sivustolta löytyy myös mm. testejä.
Maija Rusila

Tampereen Tyttöjen Talo - 1 views

 •  
  Tampereen Tyttöjen Talo on suunnattu 12-28-vuotiaille tytöille. Tyttöjen talo tarjoaa monenlaisia palveluja, kuten omaa tilaa, ryhmätoimintaa ja juttu- ja keskusteluseuraa.
Maija Rusila

Oulun Poikien Talo - 1 views

 •  
  Oulun Poikien talo on tarkoitettu 12-28-vuotiaille pojille. Talolle voi tulla minkä tahansa asian vuoksi ja siellä voi asioida myös nimettömästi. Toimintamuotoja ovat yksilötyö, avoin toiminta sekä ryhmätoiminta.
Maija Rusila

Oulun Tyttöjen Talo - 3 views

 •  
  Oulun Tyttöjen Talolle ovat tervetulleita 12-28-vuotiaat tytöt sekä alle 21-vuotiaana odottavat tai synnyttäneet nuoret äidit. Tyttöjen Talo tarjoaa monenlaista yhteistoimintaa, kuten hengailua, juttuseuraa, askareltua, kokkailua sekä harrastus- ja retkeilymahdollisuuksia Talon ulkopuolella. Tyttöjen Talo tukee tyttöjä naiseksi kasvamisessa ja yhteyttä voi ottaa myös esimerkiksi kasvuun, terveyteen tai seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa.
Maija Rusila

Pienryhmäkoti Aurinkoinen - 1 views

 •  
  Pienryhmäkoti Aurinkoinen tarjoaa asumis- ja kuntoutuspalveluja nuorille. Aurinkoinen auttaa nuorta kuntoutumaan ja parantaa hänen valmiuksiaan siirtyä itsenäiseen elämään. Kuntoutuminen tapahtuu pienryhmissä, mikä varmistaa yksilöllisen toiminnallisen ohjauksen. Aurinkoinen toimii Joensuussa, Lieksassa ja Jyväskylässä.
Maija Rusila

Vaihto-oppilasjärjestö AFS Intercultural Programs Finland - 1 views

 •  
  AFS tarjoaa vaihto-opiskelumahdollisuutta 9. luokkalaisille ja 2. asteen opiskelijoille. Tiettyihin maihin lähtevillä nuorilla on mahdollisuus hakea myös apurahaa vaihto-oppilasvuotta varten.
1 - 8 of 8
Showing 20 items per page