Skip to main content

Home/ Verkko-ohjauksen linkkitietokanta/ Contents contributed and discussions participated by Christel Isberg

Contents contributed and discussions participated by Christel Isberg

Christel Isberg

Online chat - 1 views

 •  
  Sluta panta är en nationell online-tjänst på nätet där unga kan få råd och information om relationer, hälsa, framtid och övriga frågor som är aktuella i deras liv via chatt med professionella handledare inom ungdomssektorn. Chatten är öppen: Må-ons 19-22 Lör 19-22
Christel Isberg

Folkhälsan - 1 views

 •  
  Tyttöryhmiä ja vertaistukea ruotsinkielisille.
Christel Isberg

Maailmalle.net - Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu (EVS) - 2 views

 •  
  Eurooppalainen vapaaehtoispalvelu (European Voluntary Service) tarjoaa nuorille mahdollisuuden tehdä ulkomailla työtä, josta on hyötyä paikalliselle yhteisölle. Vapaaehtoiset saavat kansainvälistä kokemusta ja tutustuvat uuteen elämäntapaan.
Christel Isberg

Allianssin Nuorisovaihto - Nuorisovaihto - 1 views

 •  
  Allianssin nuorisovaihto on osa Suomen Nuorisoyhteistyö Allianssia, joka on valtakunnallinen nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö. Allianssi on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvoja, jonka jäseninä on yli 100 valtakunnallista nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöä.
Christel Isberg

Etelän vapaaehtoisohjelma - 1 views

 •  
  Vapaaehtoistyöpaikkoja on kolmella mantereella. Kaikki työtä tarjoavat järjestöt ovat suomalaisten järjestöjen paikallisia yhteistyöjärjestöjä.
Christel Isberg

Aloitekanava.fi | Etusivu - 1 views

 •  
  Osallistu ideointiin ja ideoiden kommentointiin Aloitekanavassa!
Christel Isberg

Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry - 1 views

 •  
  Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry on rauhanjärjestö, jonka tarkoitus on ruohonjuuritason toiminnalla edistää rauhaa, tasa-arvoa, oikeudenmukaisuutta ja ympäristönsuojelua. Kauttamme voit lähteä ulkomaille vapaaehtoistyöhön tai tehdä vapaaehtoistyötä Suomessa. Kerro muillekin: Esittelyssä elokuun leirejä Lue lisää " Leirejä Ukrainassa, Tallinnassa, Yaroslavlissa Venäjällä ja Irlannissa Elokuussa on tilaa vielä 143 vapaaehtoisleirillä maailmanlaajuisesti.
Christel Isberg

Yksityinen konsulttitoimisto 2BCn - 2 views

 •  
  Ennaltaehkäisevää palvelua kaikille nuorille. Palvelua suomeksi ja ruotsiksi. Nuorille suunnattu konsulttitoimisto 2BCn tarjoaa nuorille henkilökohtaista uraneuvontaa iästä, tilanteesta ja asuinpaikasta riippumatta. Palvelu on tarkoitettu nuorille, jotka haluavat inspiraatiota ammatinvalinnassa tai uuden harrastuksen, nuorille jotka haluavat kehittyä nykyisessä toiminnassaan ja heille, jotka haluavat näyttää osaamistaan.
1 - 8 of 8
Showing 20 items per page