Skip to main content

Home/ Business News/ Cephastanesi
buridrk

Cephastanesi - 1 views

Telefon Tamir

started by buridrk on 07 Jun 18
  • buridrk
     
    iPhone Cep Telefonu Tamiri | İstanbul 'un En Tecrübeli Teknik Servisi
    iPhone ekran değişimi konusunda uzmanlaşmış ve yıllardır bu sektörün içinde olmuş bir firma olarak iPhone telefonlarınızda oluşan; ses problemi, sıvı teması, pilin şarj olmaması, kendiliğinden açılıp kapanması, ses açma kapama tuşunun bozulması, güç tuşunun bozulması, şarj soketi arızası, kamera sorunu, cihaza görüntü gelmemesi, dokunmatik cam kırılması, hafıza kartı, sim kartı yuvası, rom - root yazılım sorunları, android yazılım yükselteme, kablosuz ağ (Wifi) sorunu gibi sorunlarda bizi rahatlıkla arayabilirsiniz.

    Cep Hastanesi ailesi olarak, arızalı olan iPhone Cep Telefonlarınızın elektroniksel her türlü tamir işlemini ve ekran değişim işlemini 6 ay garanti dahilinde ve en uygun fiyat avantajı ile tamir etmekteyiz.

    iPhone Cep Telefonlarında Sıkça Karşılaşılan Problemler ;

    Dokunmatik (Lens - Ön Cam) Değişimi
    Ekran Değişimi
    Kasa Değişimi
    Mikrofon Tamiri, Değişimi
    Kulaklık Tamiri, Değişimi
    Şarj Giriş Yeri Tamiri
    Kamera Tamiri, Değişimi
    Sıvı Teması Sorunları
    İstanbul 'da bir çok iPhone ekran değişimi yapan firmalar varken cihazınızı vereceğiniz firmayı iyi araştırın cihazınızı profesyonel olmayan ellere bırakmayın.

    Pendik başta olmak üzere İstanbul 'un ve Türkiye 'nin her yerinden, arızalı olan telefonlarınızı anlaşmalı kargo firmaları sayesinde ücretsiz olarak bizlere gönderebilirsiniz.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Business News group