Skip to main content

Home/ seo and ppc/ Gusto Bilişim Site İçi Seo
Seo Seocu

Gusto Bilişim Site İçi Seo - 1 views

site içi seo nedir nasıl yapılr

started by Seo Seocu on 19 Nov 14
  • Seo Seocu
     

    Site içi seo bir kaç paragrafta açıklanması gerekirse ;

    Web sitenize sektörünüz veya ürününüz ile ilgili yazınıza seo teknikleri açısından sıralarsak

    - Sayfa Başlığını yazılımsal olarak zaten web siteniz yapacaktır. Siz anahtar kelimelerinizi etiketlendirin, açıklama ( description ) kısımını doldurun. Açıklamaya o yazıdaki anahtar kelime geçen bir cümleyide kullanabilirsiniz veya kendiniz bu kısıma yazı yazabilirsiniz. Seo eklentisi kullanıyorsanız bu eklentiyede ( wordpress sitelerde ) yaptıklarınızı aynen uygulayın. ( Seo eklentisi özel yazılım olan sitelerde yoktur ) .

    - Yazıda kullanacağınız resim varsa bu resimin adı yani bilgisayarınızda bulunan adı da anahtar kelime ile aynı olması fayda sağlayacaktır. Örnek ; yatak-odasi.jpg gibi. Bu resimi yazınıza yükledikten sonra resim ayarlarından resim title ( resimin adı ) kısmınada aynı anahtar kelimeyi yazın. Yazıyı kaydettikten sonra siteden bakarken; mause ile resimin üzerine geldiğinizde yazdığınız anahtar kelime gözükecektir. Peki bu neye yarar. Google görsellerde arama yapıldığında o sayfadaki resiminiz resimlerde gözükecek ziyaretci tarafından tıklandığında yazınıza gidebilecektir.

    - Daha sonradan bir başka yazı yazdığınızda yukarıdaki sayfa yatak odası sayfası olduğunu kabul edelim. 2. Makalenizde salon takımları olsun, yeni yazınızı yazarken içinde yatak odası ile ilgili bir anlatım yaparsanız yatak odası kelimesine link vererek daha önceki yazdığınız sayfaya yönlendirme yapabilirsiniz. Buda müşteri okurken yatak odası ile ilgili bilgiye de bakmak istediğinde salon takımları sayfasından o sayfayada ulaşabilecektir.
    http://www.seoseocu.com/blog/page/71/

To Top

Start a New Topic » « Back to the seo and ppc group