Skip to main content

Home/ seo specialists india/ Türkçe Seo Kaynağı DOLU
Webtir Git

Türkçe Seo Kaynağı DOLU - 0 views

Seo

started by Webtir Git on 20 Nov 14
  • Webtir Git
     

    Çok değil bundan birkaç sene önce ülkemizde Türkçe SEO kaynağı sıkıntısı yaşarken birden her yerimiz Türkçe SEO Kaynağı ile doldu. Anlam veremediğim bu hızlı gelişme nasıl oldu bende bilmiyorum. Ancak şunu çok net biliyorum; 2007 - 2008 senelerinde, ülkemizde SEO hakkında yazı yazan bir tane web sitesi yoktu. Şimdi Google'ye "SEO" kelimesinden bir arama yapın ve gidin gidebildiğiniz kadar. SEO'cu sitesi mi ararsınız, SEO'nun sırlarının verildiği site mi ararsınız, SEO hocası mı ararsınız, Ohoooo ne ararsanız var. Demek ki biz doğuştan SEO uzmanıymışız ancak, bir kıvılcım bekliyormuşuz.

    Hocasından imamına, katibinden doktoruna, bilimcisinden teknikçisine, teknisyeninden profesörüne ne ararsanız arayın yahu. Eee ne oldu bu 3 - 5 sene içerisinde. SEO Nedir bilmezken nasıl oldu da bu kadar bilgi bir toplum olduk. Bundan 4 sene önce bir tane adam gibi Türkçe SEO kaynağı yokken; nasıl oldu da etrafımız SEO hocaları, profesörleri ile DOLU oldu. Nasıl çözdük SEO'nun sırlarını da, SEO sırları diye siteler açar olduk. Simitçi olmak gibi kolay bir şey mi bu SEO uzmanı denilen. Eee o zaman bende olaydım da, hay beye WebtirGit'e yazacağıma; SEO'nun Kralı ilan edeydim kendimi o siteye yazayım; Kral Gibi!

    Aldığınız domain ismine yakışır bir şey yaptınız mı siz onu söyleyin bence, 3 - 5 senede hiçbir alanda uzman, hoca, profesör olunmaz Aga! Kendinizi kandırmayın, kendinizi kandırdığınız yetmezmiş gibi, garip ve komik siteler açarak insanları da kandırmayın.

    http://www.webtirgit.com/turkce-seo-kaynagi-dolu/


To Top

Start a New Topic » « Back to the seo specialists india group