Skip to main content

Home/ SEO Services and Solutions/ SEO | İnternet Sitesi Seo Çalışması
Seo Seocu

SEO | İnternet Sitesi Seo Çalışması - 0 views

| İnternet Sitesi Seo Çalışması

started by Seo Seocu on 14 Nov 14
  • Seo Seocu
     

    İnternetin öneminin dünya ile beraber ülkemizde de fark edilmesi neticesinde her web sitesi kendianahtar kelimelerindeki aramalarda üst sıralarda olmak istiyor. Bu amaçla yapılan çalışmalara ise SEO adı veriliyor. Bir web sitesini kendi kategorisindeki siteler arasında Google gibi büyük aramamotorlarında üst sıralara taşımak için yapılan bu çalışmalar Google 'ın izlediği politikaya göredeğişiklik göstermektedir.

    Google kullanıcılarına yaptıkları arama sonucunda en iyi siteyi hızlıca ulaşmaları için en yukarıyataşımaktadır. Fakat Google gözünde de en iyi site kavramı zamanla değişmekte veya var olanalgoritmasına yeni eklemeler yapmaktadır. Bu algoritma değişikliklerinin bir kısmı açıktan verilirkenbir kısmı ise bizlere duyurulmamaktadır. İyi bir seo danışmanı bu değişiklere dikkat eder. Sitelerinigünlük olarak kontrol eder. Sitesinde bir düşüş varsa bunun nedenini en kısa sürede anlamaya çalışır.Düşüş sebebini belirledikten sonra ise aynı çalışmayı bir kez daha yapmaz ve daha farklı yöntemleruygulayarak siteyi yeniden yukarı çıkarmaya çalışır.

    Yıllardan beri söylenen fakat bir kesimin kabul ettiği bir kesimin ise doğruluğunu kabul etmediği birdurum söz konusu idi. Bu durum Google özgün içeriği sever tartışmasıydı. Özgün içeriği Google 'ınsevmediğini kabul etmeyen kimse kalmamasına rağmen yine de spam dediğimiz kopya içerikle siteleridoldurup daha sonra backlink alıp üst sıralara çıkmanın çok daha kolay olduğunu savunanlardamevcuttu. Google ise son zamanlarda bu duruma noktayı koydu Google Panda algoritması ile beraber spamiçerikli sitelerin hiçbir şansı kalmadı. Son zamanlarda webmaster forumlarında görüyoruz ki hiçbirbacklinki olmayan seo çalışması dahi yapılmamış siteler dahi spam içerik doldurulup backlink kasılmışsitelerin önüne geçmeyi başarıyor. Bu da bize gösteriyor ki Google artık özgün içeriğe verdiği önemiPanda algoritması ile kullanıcılarına gösteriyor. Bu sebeple özgün olarak yazılan yazılar şu anda Google gözünde altın değerinde.

    Bu durumda Google gözünde başarılı olmak için yapılması gerekenler kendini gösteriyor. Başarı içinöncelikle kendi yazdığınız veya yazdırdığınız özgün makaleleri sitenizde yayımlıyorsunuz. Daha sonraise işinin ehli uzman seo danışmanlarına web sitenizi emanet ediyorsunuz ve onlar da sitenizin seoayarlarını yapıyorlar. Daha sonra başarınızı izlemek kalıyor

    http://www.seoseocu.com/internet-sitesi-seo-calismasi/

To Top

Start a New Topic » « Back to the SEO Services and Solutions group