Skip to main content

Home/ SEO Services and Solutions/ Ürün Satışlarında Seo Yapılmasının Önemi
Seo Seocu

Ürün Satışlarında Seo Yapılmasının Önemi - 0 views

Ürün Satışlarında Seo Yapılmasının Önemi

started by Seo Seocu on 14 Nov 14
  • Seo Seocu
     

    Seo ' nun Önemi

    Bu yazımızda yeni webmaster olma yolunda ilerleyen ve henüz tam olarak tüm terimlere hakim olamayan kişilerin merak ettiği bir konulan Seo'nun önemi hakkında bahsedeceğiz. Öncelikle bir web sitesi açmayı düşünüyorsanız ve bu web sitesi üzerinden ziyaretçi almayı planlıyorsanız, siteye sadece yazı girmekle bu işi beceremezsiniz. Çünkü sitenize gelen ziyaretçilerin %90 civarı sadece arama motorları aracılığıyla gelir. Geri kalan bölümleri ise çeşitli sosyal medya siteleri, direkt olarak veya yönlendirme sonucundadır. Arama motorlarından ziyaretçi alabilmeniz için de siteniz ile arama motorları arasında iyi bir etkileşim kurmanız gerekmektedir. Buna da genellikle Seo diyoruz. Yani Seo arama motoru optimizasyonu olarak da söylenebilir.

    Sitenizin kategorisine göre belirlediğiniz bir kelimeden veya genel olarak paylaştığınız yazı, resim, içerik veya videolardan ziyaretçi almayı istiyorsanız Google gibi arama motorlarında üst sıralara yerleşmeniz gerekmektedir. Bunu yapabilmeniz içinde kaliteli, bilgili kişiler tarafından yapılmış bir Seo işlemine ihtiyacınız vardır. Kısacası Seo sizin sitenizi arama motorlarına tanıtan, arama motorlarıyla aranızı düzelterek sitenizi üst sıralara taşımaya yarayan bir araç olarak da görülebilir. Seo neden önemlidir diye soran kardeşlerimiz bir web sitesine arama motorları aracılığıyla ziyaretçi toplayabilmek için kesinlikle Seo yaptırılması gerektiğini bilmesi gerekir. Günümüzde bu gereksinimi sağlamak için kurulmuş yüzlerce kurum vardır fakat bu kurumlardan birçoğu müşterilerinden parayı alana kadar hizmet vermekte, sorulan hiçbir soruya cevap vermemekte, alınan Seo paketini eksik veya beyan edildiğinden farklı şekilde uygulamaktadır. Bunun sonucunda da birçok web sitesi kelimesinde yükselememesinin yanında arama motorları tarafından engellenebilmektedir.

    Bu yüzden asla ucuz diye bir Seo firmasıyla anlaşmayın ve sitenizi eski halinden daha da kötü yerlere getirerek, tüm uğraşlarınızı bir çırpıda yok etmekten kurtulun. Seo hafife alınabilecek bir konu olmadığından dolayı dediklerimizi uygulamanızı tavsiye ederiz. Seo neden önemlidir sorusunu açıklayan diğer bir konu ise günümüzde büyük firmaların internet siteleridir. Bu siteler diğer sitelerden sürekli bir adım öndedirler çünkü Seo işlemini tam anlamıyla yerine getirebilmek için altı rakamlı fiyatlar ödeyerek sitelerini sektörlerinde bir numara haline getirmeyi başarıyorlardır.

    Sizde gireceğiniz sektörü iyi analiz ederek rakiplerinizin yaptığı hamleleri çok dikkatli takip etmelisiniz.

    Bu sayede siz de sektörünüzde bir numara haline gelebilirsiniz. Tabi ki yine ve her zaman dediğimiz gibi her ne kadar analiz yapsanız da kaliteli bir Seo yapamazsanız tüm emeklerinizi harcamış olursunuz. Bu yazımızda bahsettiğimiz bilgiler özellikle yeni başlayan webmasterlar için altın bilgi niteliği taşımaktadır ve yeni açıkları sitelerinde özellikle Seo konusuna bir nebze daha önem verdiklerinde eskisine göre daha başarılı ve daha kaliteli siteleri ortaya koyduklarını görecekler. Bu sayede de eskisine oranla daha fazla para kazanmaya ve sektörlerinde sürekli ve devamlı olarak yükselmeye başlayacaklar.


    http://www.seoseocu.com/urun-satislarinda-seo-yapilmasinin-onemi/

To Top

Start a New Topic » « Back to the SEO Services and Solutions group