Skip to main content

Home/ SEO Services and Solutions/ Gusto Bilişim Web Tasarım Firmaları
Seo Seocu

Gusto Bilişim Web Tasarım Firmaları - 0 views

Web Tasarım Firmaları

started by Seo Seocu on 19 Nov 14
  • Seo Seocu
     

    Bir web sitesi tasarımı kullanılabilir yapmak için birçok faktör olmasına rağmen dikkat edilmesi gereken en önemli nokta onun sezgiselliğidir.. İyi bir web sitesi sezgisel ve şeffaf olmalıdır.İnterneti kullanan herkes kullanılabilirlikle memnun kalacaktır. Bizleri zorlayan anlamamızda güçlük çektiğimiz web sitelerinden uzaklaşırız. Bir daha o siteye girmemeye çalışırız. Bir web sitesinin kullanılabilirliğini belirleyen bazı faktörler vardır:

    Verimli: Bir web tasarım'ın  verimli kullanılabilmesi için bir sonra ki adımın anlaşılır olması gerekir.  Bir sitenin verimliliği ortalama bir kullanıcı ile sitede geçirdiği süre ile ölçülebilir. Söylemeye gerek yok, bu sefer kısa ve hızlı olmalıdır.

    - Fonksiyonel: Bu sistem doğru işlevi, istendiğinde her zaman gerçekleştirir gerçeği ile ölçülür. Bu onlara belirtilen görevi gerçekleştirmesini sağlar doğru yazılımı seçerek düzeltilebilir.

    - Kolay öğrenmek için: kullanıcının kolayca öğrenmesi ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde düzenlenmiş olması gerekir.Basit görevleri öğrenmesi kolay ve dolayısıyla tercih edilme sebebidir.

    - Kolay hatırlamak için: Karmaşık ve sıkıcı siteler genelde akılda kalmaz.İddalı ve gerçekçiliği olan web sayfaları müşteriler tarafından kolay hatırlanıp tercih edilme sebebi olabilir. Bir sayfa tasarlarken, tasarımcı kullanıcıya bilgileri kolaylıkla  teslim eder ve beğenisini öğrenir.

To Top

Start a New Topic » « Back to the SEO Services and Solutions group