Skip to main content

Home/ SEO Services and Solutions/ Google Sıra Kayıpları
Seo Seocu

Google Sıra Kayıpları - 0 views

Google Sıra Kayıpları

started by Seo Seocu on 14 Nov 14
  • Seo Seocu
     
    Tüm site sahipleri 1. sayfa telaşına tutulmuş ve kendi sektörlerinde daha fazla hit ve bir okadarda fazla müşterinin sitesini ziyaret etmesini arzulamaktadır. Kendi bünyesindeki web masterları patron korkularına dayanarak backlink peşine düşüyorlar tabiki yanlış…. Bilinçsizce yapılan link çalışmaları kısa vadeli sonuç getirir ve bunun akabinde ileriye dönük çok facia kötü sonuçlar la karşılaştırabilmektedir.

    Sitenize link alırken nerden , nasıl, ve hangi sitelerden link aldığınızı bilmeden link çalışması yapılmaz. takip edebileceğin sitelerin sitenize verdiği olumlu linkleri tercih etmelisiniz.

    Kısacası 3 kuruş kar sağlayacağım diye dipsiz bir kuyuya atlamanıza gerek yok, seo çalışmalarında bu işi çok iyi yapabilen firmaları araştırarak o firmaların bilgi ve becerilerinden yararlanmanızı tavsiye ederiz. Seo danışmanı arkadaşların tecrübeleri; siteleri tehlikeye sokmadan ilk sayfalara taşıyacak kadar fazladır. Bilinçsizce yapılan çalışmalar uzun vadelerde ilk sıralardan sitenizin düşmesine neden olacak bir sonraki günlerde de sitenizi ilk sayfaya sokabilmekte güçlük çekeceksiniz.

    Seo da başarı titiz çalışmak ve sabırdan geçer.

    seoseocu.com




    http://www.seoseocu.com/google-sira-kayiplari/

To Top

Start a New Topic » « Back to the SEO Services and Solutions group