Skip to main content

Home/ SEO Services and Solutions/ Google İlk Sıraların Önemi
Seo Seocu

Google İlk Sıraların Önemi - 0 views

Google İlk Sıraların Önemi

started by Seo Seocu on 14 Nov 14
  • Seo Seocu
     

    Seo web sitelerini arama motorlarında üst sıralara çıkarmak için yapılan çalışmaların ismidir. Ürün reklamı ve satışı artık internette yapılmaktadır. Bunun sebebi ise internet kullanım oranının artması ve insanların alışverişlerini dahi online olarak gerçekleştirmeleri.

    İnternette çok cazip fiyatlara binlerce marka ve model arasından istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz. Bulunduğunuz yerin kargo firmaları sayesinde hiçbir önemi olmuyor. Ürünü beğeniyorsunuz ve sipariş ediyorsunuz. Bu durum ise en çok satıcıların işine geliyor. Ürünlerini dünyanın dört bir kenarındaki insanlara ulaştırabiliyorlar. Bunun maliyeti ise oldukça ucuz oluyor. Yaptıkları tek şey bir web sitesi üzerinden e-ticaret yapmak.

    Bir çok e-ticaret sitesi olduğunu düşünürsek bu sitelerin birbiriyle rekabet halinde olduğu da bir gerçek. Peki hangisi daha başarılı sorusunun cevabını nasıl buluyoruz ya da hangisi nasıl başarılı oluyor sorusunun cevabına geldiğinde ise internetin temelinin Google'a dayandığını düşünebiliriz. İnsanlar bir şey bulabilmek için arama yapıyorlar. Aramaları ise Google üzerinden yapıyorlar. Google'da kullanıcının aradığı kelimede ilk sıralarda hangi site var ise o site üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyorlar. Çünkü biliyoruz ki kullanıcılar yaptıkları aramalarda ilk 5-6 siteyi kullanıyorlar. Diğerlerine çoğu zaman bakmıyorlar bile bu da bize gösteriyor ki Google da üstte olan müşteriyi kapıyor.

    Arama motorlarında üst sıralarda olmanın yolu ise seo diye adlandırılan hizmetten geçiyor. Seo hizmeti veren firmalardan bir tanesi ile anlaşarak siz de üst sıralara çıkabilirsiniz.


    http://www.seoseocu.com/google-ilk-siralarin-onemi/

To Top

Start a New Topic » « Back to the SEO Services and Solutions group