Skip to main content

Home/ Newport International Group Runway Info/ Newport International Group Runway: Tror du kan bære pledd i vinter?
Beverlyn Juma

Newport International Group Runway: Tror du kan bære pledd i vinter? - 1 views

Think You Can Wear Plaid Only in Winter? Well Here's How to Make the Pattern Work for Spring newport international group runway

started by Beverlyn Juma on 09 Apr 14
  • Beverlyn Juma
     
    Tror du kan bære pledd i vinter? Vel, er her hvordan lage mønster arbeidet for våren

    Pledd er ikke bare for kaldt vær måneder, damer. Dette kule mønsteret ble sett over våren rullebanene i friskt og moderne måter, gjør det en garderobe må-ha.



    Reglene for pledd byttet opp denne sesongen, tror skarpe bomull, lyse farger og flørtende silhuetter. Enten du prøver en enkelt aksent stykke, eller haug på mønster head-to-toe, er pledd en enkel måte å ha det gøy med fargen denne våren.

    Suno's orange og gul pledd er litt mer dekonstruerte i form enn en tradisjonell tartan men sterk slag, bidrar til å dra deg ut av din vinter tungsinn. Legge til en lyse skjørt, som dette, eller en nøytral farge par bukser eller jeans å fullføre utseendet.



    Jada, dette Thakoon tillegg ser er nok best egnet for de virkelig fet kommoder blant oss, men enkelte brikke er en awesome våren garderobe tillegg i seg selv. En sweatshirt, bomber (det kan være ny vår jakken!), eller lett slouchy bukser er stor for en helg spasertur i solen.



    En Detacher også stylet mønsteret fra hode til tå, men i en dressier måte. Perfekt for arbeid eller hva du har planlagt etterpå, prøve en rutete som har mørke og lyse nyanser for et stilig utseende av skrivebord-til-drinker.

    Gi oss beskjed nedenfor hvordan du føler om pledd for våren! Er du like spent som vi er? Eller foretrekker du å bære pledd i kulden?

To Top

Start a New Topic » « Back to the Newport International Group Runway Info group