Skip to main content

Home/ Newport International Group Runway Info/ International Newport Group Runway: Advarsel For Detaljhandel Som Kjopere Holder Tilbake Pa Vinteren Moter
Bryan Scott

International Newport Group Runway: Advarsel For Detaljhandel Som Kjopere Holder Tilbake Pa Vinteren Moter - 1 views

International Newport Group Runway: Advarsel For Detaljhandel Som Kjopere Holder Tilbake Pa Vinteren Moter

started by Bryan Scott on 26 Nov 13
  • Bryan Scott
     
    REVISJON fast BDO kaller for forhandlere å "holde sin nerve" i oppbyggingen til jul, til tross for en uvanlig dukkert i mote salg for sesongen.

    BDO sa at selv om forbrukere tradisjonelt kjøp for vinteren på denne tiden av året, er det lite tegn at kunder gjør det i øyeblikket: i de fire uker til 27 oktober, mote salget var ned 2,4 prosent.

    Mens ikke-fashion handel vokste, spesielt på baksiden av homeware salg, økte de ikke av nok til å holde tilbake et generelle nedgangen på 0,4 prosent over hele detaljhandelen.

    BDO Don Williams kommentert funnene: "Bedre kjøpe og supply chain kontroll fra forhandlere dette Christmas betyr mange er langt sterkere posisjon til å beholde margin og footfall uten å kutte prisene for tidlig i høytiden."

    Men han lagt Advarsel: "Med Blockbuster denne uken å skrive inn administrasjonen, forhandlere vil trenger ingen påminnelse at i dagens marked de må innovere eller dø."


    Visit Us At:
    http://www.cityam.com/article/1383540355/warning-retail-shoppers-hold-back-winter-fashions
    http://newportintlgroup.com
    http://newportintlgroup.com/blog/

To Top

Start a New Topic » « Back to the Newport International Group Runway Info group