Skip to main content

Home/ michalso/ Top 3 πράγματα να ψάξει σε ρολόγια
michalso johnype

Top 3 πράγματα να ψάξει σε ρολόγια - 1 views

ρολόγια

started by michalso johnype on 27 Mar 14
  • michalso johnype
     
    Ορισμένοι θεωρούν ότι τα ρολόγια
    να είναι απλώς αξεσουάρ, αλλά πολλοί άνθρωποι βρίσκουν για να είναι μια αναγκαιότητα. Αν σκέφτεστε να έχουν το δικό σας ρολόι, εδώ είναι τρία πράγματα που πρέπει να ψάξετε για:
    I. Βάρος
    Υπάρχουν πολλά ρολόγια ελαφρύ, αλλά βαριά ρολόγια χειρός είναι πιο ευνοϊκές. Ένα βαρύ ρολόι σημαίνει ότι μόνο τα μέρη του είναι βαριά, καθώς και. Αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένα από την καλύτερη ποιότητα. Έτσι, όταν βάζετε το ρολόι σας, θα πρέπει να νιώθετε σαν να φοράτε ένα γνήσιο. Βρείτε ένα ρολόι των οποίων το βάρος να αισθάνεται πραγματικά.
    II. αντοχή
    Μπορείτε να πείτε συχνά την αντοχή του ένα ρολόι κοιτάζοντας το εμπορικό σήμα ή τον κατασκευαστή. Βρείτε ένα ρολόι που έγινε από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή. Θα ήθελα ένα ρολόι που μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή. Πρόσωπο αυτό? Πάρει ένα ρολόι επισκευαστεί θα σας κοστίσει το ίδιο όταν αγοράζουν ένα νέο, γι 'αυτό είναι πάντα μια καλή ιδέα να βρείτε ένα ρολόι που δεν θα σπάσει εύκολα
    III. τιμή
    Τις περισσότερες φορές, ένα φτηνό ρολόι δεν κράτησε πολύ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επενδύσει σε ένα ρολόι που μπορεί να είναι σε ένα υψηλότερο εύρος τιμών από το συνηθισμένο. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επένδυση, διότι ένα πιο ακριβό ρολόι μπορεί να περάσει από γενιά σε γενιά. Εάν η τιμή σας είναι για μια αναλώσιμη ρολόι, τότε το ρολόι σας, σίγουρα θα είναι διαθέσιμο.
    Υπάρχουν πολλά ρολόγια εκεί έξω? Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ένα ανθεκτικό και βαρύ ρολόι που λειτουργεί μέσα στο φάσμα τιμών σας.

To Top

Start a New Topic » « Back to the michalso group