Skip to main content

Home/ michalso/ Ρολόγια Ανδρών: Η εξεύρεση της Best Value για τις ανάγκες σας
michalso johnype

Ρολόγια Ανδρών: Η εξεύρεση της Best Value για τις ανάγκες σας - 1 views

ανδρικά ρολόγια

started by michalso johnype on 27 Mar 14
  • michalso johnype
     
    Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ανδρικά ρολόγια
    έχουν γίνει μια πολυτέλεια λόγω των τιμών του να πάρει υψηλότερες από το λεπτό. Ενώ αυτό μπορεί να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ρολόγια που μπορεί να σας δώσει την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Υπάρχουν διαφορετικές κλίμακες τιμών, όταν πρόκειται για τα ρολόγια. Εδώ είναι οι κορυφαίες τρεις κλίμακες τιμών που εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως ανέξοδη :

    I. $ 10-100
    Αυτό είναι πολύ βασικό εύρος τιμών προφανώς θα συνδέεται με τις βασικές ρολόγια. Αν ψάχνετε για ένα απλό ρολόι που προσφέρει μόνο απλές λειτουργίες και συγκεκριμένα την ημερομηνία και την ώρα, τότε η κλίμακα αυτή μπορεί πολύ καλά να συνεργαστούν μαζί σας. Αλλά αυτό το εύρος τιμών σημαίνει πολύ βασικό όχι μόνο. Μπορείτε επίσης να πάρετε καλές ρολόγια σπορ ξεκινώντας από τη μέση τιμή της να κυμαίνεται μέχρι και $ 100. Ανδρικά ρολόγια μπορούν να θεωρηθούν ως επενδύσεις, οπότε αν δεν είστε πραγματικά ψάχνει να αγοράσει ένα ρολόι που θα θέλατε να δώσετε στα παιδιά σας, τότε μπορείτε εύκολα να εργαστούν μέσα σε αυτόν τον προϋπολογισμό.

    II. $ 101 - 400
    Με αυτό το εύρος τιμών, μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα ρολόι από ένα αξιόπιστο κατασκευαστή. Στην πραγματικότητα, με αυτό το είδος του προϋπολογισμού, θα είστε σε θέση να βρείτε ρολόγια που είναι πολύ ανθεκτικό. Τα αθλητικά high-end ρολόγια που είναι αδιάβροχο είναι επίσης εντός αυτού του εύρους τιμών. Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ένα ρολόι που θα σας διαρκέσει μια στιγμή, θα πρέπει να προετοιμάσει έναν προϋπολογισμό εντός αυτού του εύρους, δεν είναι πολύ φθηνή και όχι πολύ ακριβό.

    III. $ 400-600
    Μια καλή αυτο - τυλίγοντας ρολόι είναι ό, τι μπορείτε να περιμένετε από αυτό το εύρος τιμών. Κάποιοι ήδη θεωρούν τον προϋπολογισμό αυτό να είναι υψηλό τέλος. Αλλά με αυτό το εύρος, μπορείτε ήδη να βρείτε ρολόγια που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή, εάν διατηρηθεί καλά. Αν σας ενδιαφέρει σε υψηλής ποιότητας τιτάνιο ή χρυσό ρολόι, αυτό είναι ο προϋπολογισμός που θα πρέπει να προετοιμαστούν.

    Υπάρχουν πολλά ανδρικά ρολόγια έξω στην αγορά σήμερα. Για να βρείτε το καλύτερο ρολόι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προετοιμάσει έναν προϋπολογισμό και να ξέρετε τι χρειάζεστε σε ένα ρολόι.

To Top

Start a New Topic » « Back to the michalso group