Skip to main content

Home/ michalso/ 3 Eenvoudige Opties Om Uit Te Kiezen Ipad Herstellen Fabrieksinstellingen
michalso johnype

3 Eenvoudige Opties Om Uit Te Kiezen Ipad Herstellen Fabrieksinstellingen - 1 views

iphone herstellen

started by michalso johnype on 20 Mar 14
  • michalso johnype
     
    Hebt u problemen hebt met uw iPad de laatste tijd? Is het continu achterblijvende? Denk je dat je nodig hebt om uw iphone herstellen
    fabrieksinstellingen hebben? Er zijn zo veel dingen die schade aan uw iPad kan brengen. Maar voordat je zorgwekkend begint, moet je nog steeds dankbaar zijn dat ook daar zijn veel manieren om deze problemen op te lossen.
    Met Behulp Van iTunes
    Wilt u iTunes gebruiken terwijl u uw telefoon terug naar de fabrieksinstellingen te herstellen, de eerste stap voor u te nemen is om uw toestel aansluit op uw computer, net als hoe je meestal gebruiken met iTunes. Ga dan naar "Devices" en kies "Herstellen". Daarna zal uw iPad weer schoon zijn.
    Zonder ITunes
    Als je niet van plan om iTunes te gebruiken in het hebben van uw iPad herstellen fabrieksinstellingen, kunnen de dingen een stuk eenvoudiger voor u. Het enige wat u hoeft te doen is om je instellingen. "Algemeen." Te selecteren en daarna klikt u op "Reset" en selecteer "Wis alle inhoud en instellingen". Als u doorgaat, het enige dat zal worden overgelaten voor u te doen is om alles weer op te bouwen vanuit het niets, want u krijgt een schone lei na de restauratie.
    Force Reboot
    De laatste keuze die je kunt hebben is een kracht reboot uitvoeren. U kunt dit doen als u tegelijkertijd houdt u de power-knop en de home-knop in het midden van het onderste gedeelte van uw apparaat. Stop dan het indrukken van de home-knop, maar blijven de power-knop ingedrukt te houden. Als u het Apple-logo verschijnt, heb je al met succes had het apparaat opnieuw opgestart.
    Na uw iPad herstellen fabrieksinstellingen is nooit een probleem, vooral met de eerder genoemde keuzes. Nou, een van deze zal werken als je probeert om uw apparaat, maar voel je vrij om te gaan voor degene die je denkt, u het gemak die u nodig heeft zal geven.

To Top

Start a New Topic » « Back to the michalso group