Skip to main content

Home/ michalso/ Αυτο - Διάλυση Ρολόγια: Είναι αξίζει την τιμή
michalso johnype

Αυτο - Διάλυση Ρολόγια: Είναι αξίζει την τιμή - 1 views

ρολόγια

started by michalso johnype on 27 Mar 14
  • michalso johnype
     
    Εξακόσια δολάρια, $ 1.000, 10.000 δολαρίων? Αυτά είναι μόνο μερικά από τις τιμές του αυτο-εκκαθάρισης ρολόγια
    σήμερα. Η εύρεση ενός αυτο- τυλίγοντας ρολόι μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά αν έχετε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Φυσικά η καλύτερη ποιότητα και τη φήμη, τόσο υψηλότερη είναι η τιμή παίρνει. Αυτό το πολύτιμο ρολόι μπορεί ακόμη και να πάει μέχρι και $ 400,000. Οι άνθρωποι άρχισαν να ζητούν, είναι αυτοί αξίζει το τίμημα ;

    Πώς μια αυτοκουρδιζόμενος εργασίας ρολόι;

    Ένα αυτο - τυλίγοντας ρολόι είναι ευρύτερα γνωστή ως ένα αυτόματο ρολόι. Είναι πραγματικά ένα μηχανικό ρολόι του οποίου η λύση εξαρτάται από το βραχίονα του ρολογιού - χρήστη. Η κίνηση του βραχίονα εκκινεί την αυτόματη περιέλιξη. Αυτο-εκκαθάρισης ρολόγια έχουν μια τεχνολογία που ονομάζεται εσωτερική σπείρα κινητήρια δύναμη. Αυτή η υπέρτατη αρχή είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή των ταχυτήτων στο εσωτερικό του ρολόι. Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν στη συνέχεια τα χέρια του ένα ρολόι για να γυρίσει.

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα Self- διάλυσης και ένα εγχειρίδιο ρολόι;

    Ένα εγχειρίδιο ρολόι διαθέτει επίσης μια εσωτερική σπειροειδή κινητήρια δύναμη. Η διαφορά με την αυτο - τυλίγοντας ρολόι είναι ότι η αυτο- εκκαθάρισης ρολόγια έχουν το δικό τους μηχανισμό που τυλίγει το κινητήρια δύναμη από μόνη της. Το εγχειρίδιο ρολόι δεν έχει τέτοιο μηχανισμό και ως εκ τούτου απαιτεί χειροκίνητη εκκαθάριση. Μόλις η ενέργεια στην κινητήρια δύναμη έχει φύγει, το ρολόι σταματά.

    Θα πρέπει να επιλέξετε ένα Self- Διάλυση ή ένα εγχειρίδιο ρολόι;

    Η επιλογή ανάμεσα σε ένα αυτόματο και χειροκίνητο ρολόι θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας. Ένα αυτο - τυλίγοντας ρολόι είναι σίγουρα πιο ανθεκτικό και είναι λίγο για τα υψηλά τέλη. Έτσι, αν πρόκειται να αριστοκρατικό μέρη ή γεγονότα, μπορεί να θέλετε να πάτε για το αυτόματο ρολόι. Ενώ είναι αλήθεια ότι αυτό το είδος των ρολογιών μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβά από ό, τι ένα εγχειρίδιο ρολόι, θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα, επειδή μια αυτο- τυλίγοντας ρολόι δεν θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας. Ρολογιών μπαταρίες μπορεί να σας κοστίσει περίπου $ 10, οπότε αν αλλάξετε τις μπαταρίες δύο φορές το χρόνο, ένα αυτόματο ρολόι θα σας εξοικονομήσει ήδη $ 20 το χρόνο.

    Αγοράζοντας ένα εγχειρίδιο ρολόι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα ούτε. Και πάλι, η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη. Οι επισκευές είναι πολύ φθηνότερα, καθώς και επειδή τα μέρη ενός εγχειριδίου ρολόι είναι εύκολο να αντικατασταθούν. Αν είστε απλά ψάχνουν για ένα ρολόι που θα θέλατε να φορούν καθημερινά, τότε το εγχειρίδιο ρολόι δεν είναι τόσο άσχημα.

    Έτσι, κάτω γραμμή, είναι μια αυτο- τυλίγοντας ρολόι αξίζει το τίμημα ; Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται. Υπάρχουν πολλές αυτο-εκκαθάρισης ρολόγια που είναι πάρα πολύ ακριβός. Αλλά αν το κάνετε βρείτε ένα που είναι μέσα στην προσιτή σειρά τιμών, είναι μια καλή ιδέα να επενδύσει σε ένα.

To Top

Start a New Topic » « Back to the michalso group