Skip to main content

Home/ Merita Citit/ Prima data am jucat
annewinters

Prima data am jucat - 0 views

meditatii jocuri mario joci.ro 3d

started by annewinters on 26 Jan 11
  • annewinters
     

    Prima data am jucat Mario pe televizor. Apoi am jucat pe calculator. Pe televizor terminasem tot jocul, ii stiam toate scurtaturile, eram super tare!

    Cand am descoperit jocuri cu Mario pe calculator, deja eram prin a 8-a si ma astepta capacitatea. Pe atunci se dadea capacitatea, nu teste nationale. Eram destul de ocupata cu scoala, meditatii, asa ca nu am avut prea mult timp pentru Mario.

    Acum sunt cu serviciul, treburi in casa si nu stiu de ce am sentimentul ca nu mai am varsta pentru jocul asta. Nu-i asa ca mai pot juca, chiar daca nu mai sunt copil? Ma gandesc sa aloc timp. Pana la urma ar fi doar un mod de relaxare. Am citit ca e important sa gasesti diferite modalitati de relaxare, ca sa nu cedezi nervos din cauza stresului.

    Stiu ca suna ciudat, dar cred ca am ajuns o generatie de stresati. Copiii sunt stresati de prea multe teme la scoala, apoi de examene, apoi ca nu au bani, apoi la locul de munca, apoi din cauza copiilor lor si asa mai departe.

    Dar sa revenim la jocuri Mario. Istoria lui Mario a inceput in 1981, cand jocul se numea defapt Donkey Kong. Doi ani mai tarziu, Mario si-a capatat un statut special si Nintendo a inceput sa numeasca asa lunga serie de jocuri ce avea sa urmeze. In anii '90 progresele tehnologice au permis jocuri din ce in ce mai detaliate, totusi accentul s-a pastrat asupra graficii 2D. In 1992, 1996 si in sfarsit 2007, Mario a devenit 3D, asta si gratie consolelor Gamecube si Wii. Super Mario Galaxy se bucura de un succes imens pe inovativa Wii. Multumim Nintendo pentru plusul de farmec adaugat copilariei noastre!

To Top

Start a New Topic » « Back to the Merita Citit group