Skip to main content

Home/ Merita Citit/ Pompa de apa Mercede
annewinters

Pompa de apa Mercede - 0 views

piese auto online magazin vw src preturi corecte mici oferta super pompa de apa mercedes

started by annewinters on 16 Sep 10
  • annewinters
     
    Pompa de apa Mercedes

    Pompa de apa care mentine temperatura dorita pentru motoarele Mercedes. Acest element este important pentru sistemul de racire.

    Functia principala a pompei de apa este de a asigura o circulatie eficienta a lichidului de racire, ducand la o temperatura corecta de functionare a motoarelor Mercedes. Daca nu functioneaza corespunzator duce la probleme majore ale motorului; de aceea trebuie sa va asigurati ca pompa de apa Mercedes este intodeauna intr-o stare foarte buna.

    Se stie ca piesele auto nu dureaza o vesnicie si de aceea in momentul in care apar scurgeri ale lichidului de racire in zona pompei trebuie sa inlocuiti imediat pompa de apa Mercedes cu una noua de la magazin. Piese auto este bine sa cautati online ca sa nu pierdeti timpul din magazin in magazin.

    Am vorbit destul despre pompa de apa Mercedes, hai sa vorbim si despre piese auto VW: Noul VW Polo are pachetul Cool and Sound cu instalatia de climatizare ,,Climatic", torpedo cu optiune de racire, filtru de praf si de polen cu carbune activ. Ingenios sistemul de racire, cred ca are o pompa de apa faina.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Merita Citit group