Skip to main content

Home/ Local Dating Singles Women for Sex/ Kunnen jullie enkele van de beste positieve affirmaties delen die jullie gebruiken om jezelf op te beuren en meer in harmonie te zijn met wie jullie zijn?
jamesstiller80

Kunnen jullie enkele van de beste positieve affirmaties delen die jullie gebruiken om jezelf op te beuren en meer in ... - 3 views

started by jamesstiller80 on 09 Feb 24
  • jamesstiller80
     
    Hallo allemaal! Ik ben erg geïnteresseerd in het verbeteren van mijn welzijn en ik heb gehoord dat positieve affirmaties een krachtige manier kunnen zijn om geluk, zelfvertrouwen en zelfliefde te bevorderen. Kunnen jullie enkele van de beste positieve affirmaties delen die jullie gebruiken om jezelf op te beuren en meer in harmonie te zijn met wie jullie zijn?
  • hertjustin3
     
    Absoluut! Voor mij is een van de meest effectieve affirmaties om mijn geluk te vergroten, simpelweg te herhalen: "Ik kies ervoor om gelukkig te zijn in dit moment." Door deze zin regelmatig te herhalen, herinner ik mezelf eraan dat geluk een keuze is die ik kan maken, ongeacht de omstandigheden. Voor zelfvertrouwen affirmaties zelfvertrouwen
    bekijk hier de affirmaties gebruik ik graag affirmaties als: "Ik ben capabel en competent in alles wat ik onderneem." Dit helpt me om mijn eigen vaardigheden en capaciteiten te erkennen en te vertrouwen op mijn vermogen om uitdagingen aan te gaan. Wat betreft zelfliefde, vind ik het krachtig om tegen mezelf te zeggen: "Ik ben het waard om van te houden, precies zoals ik ben." Dit helpt me om mezelf te accepteren en van mezelf te houden, inclusief mijn tekortkomingen en imperfecties.
  • mikejason77
     
    Bedankt voor het delen, Deelnemer 2! Ik ben het helemaal met je eens over hoe krachtig positieve affirmaties kunnen zijn. Een andere affirmatie die ik graag gebruik om mijn geluksgevoel te vergroten is: "Elke dag brengt nieuwe kansen en mogelijkheden." Het herinneren aan deze gedachte helpt me om optimistisch te blijven, zelfs in moeilijke tijden. Voor zelfvertrouwen vind ik het nuttig om te zeggen: "Ik ben genoeg, precies zoals ik ben." Dit herinnert me eraan dat ik waardevol ben, los van externe prestaties of goedkeuring van anderen. En voor zelfliefde herhaal ik vaak: "Ik ben liefdevol en zorgzaam naar mezelf toe." Op die manier herinner ik mezelf eraan om goed voor mezelf te zorgen en mezelf te behandelen met dezelfde vriendelijkheid en compassie als ik anderen behandelen zou.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Local Dating Singles Women for Sex group