Skip to main content

Home/ Groups/ IT Torvet
Tommy Byskov Lund

Aviary's HTML5 Photo Editor - 7 views

 •  
  Ikke så ringe endda det der html 5
chris km

Scribble Maps - Draw on google maps with scribblings and more! - 7 views

 •  
  Her får du et overlay ovenpå Google Maps. Herefter kan man skrive, male tegne på kortet. Alt kan gemmes og udgives og linkes til. Google maps funktioner fungerer stadigvæk.
chris km

TweetGrid - by jazzychad - 2 views

 •  
  supersmart side til at lave flere søgninger på twitter samtidig. Kan f.eks. bruges til at søge på et hashtag i den ene spalte og det samme hashtag med ? i den anden spalte. Boolisk filtrering er mulig. Dermed kan man bruge twitter streams live i en undervisning, hvor eleverne/studerende henholdsvis kommenterer og spørger og svarer i livestreams.
chris km

OOo4Kids - 6 views

 •  
  Open Office i børnevenlig lightudgave. Målgruppen er elever 7-12 år. Foreløbig er der ikke en dansk oversættelse.
Malte von Sehested

Online filkonvertering - 8 views

 •  
  Med freefileconvert.com er der endnu en gratis online filkonvertering til rådighed. Det er bare at uploade filen (op til 200 MB) og vælge format - så klarer tjenesten resten.
Malte von Sehested

Hindenburg Journalist - 5 views

 •  
  Hindenburg Journalist is a multitrack Audio Editing Tool developed for radio production together with Radio Journalists. Organize, Edit and Export, safely and quickly.
Malte von Sehested

Visuwords™ grafisk ordbog - 8 views

shared by Malte von Sehested on 18 Jan 10 - Cached
 •  
  Visuwords er flot og lækkert men er i bund og grund en genial online ordbog med synonymer og forklaringer.
Malte von Sehested

Connexions - Del din viden - 8 views

shared by Malte von Sehested on 18 Jan 10 - Cached
 •  
  Connexions er en spændende hjemmeside som vi skal have lavet på dansk så snart som overhovedet muligt ;-)
Malte von Sehested

Kør rundt i Google Maps - 7 views

 •  
  Med Monster Milktruck kan man suse rundt i en kæmpe mælkebil på Google Maps. Det er en ret sjov måde at navigere rundt på verdenskortet og med de mange 3D bygninger der efterhånden er tilføjet er det en fornøjelse at suse rundt i Rom, San Francisco og selvfølgelig København...
Malte von Sehested

Wallwisher - 4 views

Malte von Sehested

KODU til PC - 3 views

 •  
  KODU hedder en gamegenerator som Microsoft har bygget til X-box. Den er simpel men sjov og bestemt ikke uden mange muligheder og nu er den kommet til PC (og spillene kan spilles med tasterne hvis man mangler en controller) og det endda helt gratis ;-)
Malte von Sehested

Mere gratis clipart - 3 views

shared by Malte von Sehested on 15 Jan 10 - Cached
 •  
  Her finder du en stribe clipart hvor man gratis må bruge op til 50 stykker til hvert projekt man laver...
Malte von Sehested

Wiimote - Wiimote i klassen - 6 views

 •  
  Hvis du mangler et interaktivt whiteboard men har projektoren - eller måske bare vil prøve at lege med en anden slags interaktivitet - så kan man her på siden finde tips og tricks og blandt andet alle de programmer der skal til for at anvende wiimoten på en windows-pc.
Malte von Sehested

Stream Live Video on Twitter from twitcam- powered by Livestream - 2 views

shared by Malte von Sehested on 15 Jan 10 - Cached
 •  
  Brug Twitcam til at sende video live fra din computer og hav dine venner eller klassen til at twitte med dig undervejs...
Malte von Sehested

LinkBunch - Put multiple links into one - http://linkbun.ch - 3 views

shared by Malte von Sehested on 15 Jan 10 - Cached
 •  
  Der er masser af URL-forkortere, der gør det let at forkorte især dybe links, men med LinkBun.ch kan man forkorte flere links på een gang. Det er nu meget smart at man sådan kan videresende en hel gruppe links med et enkelt (og kort) link...
Malte von Sehested

EtherPad: Realtime Collaborative Text Editing - 1 views

 •  
  Efter at have været lukket for nye registreringer efter Google overtog firmaet er der nu igen mulighed for at lave sin egne konto på Etherpad. Det er lækkert og det er simpelt. Prøv det!
Malte von Sehested

Genes to Cognition Online - 5 views

 •  
  3D model af hjernen.
chris km

AUDIYOU - 5 views

 •  
  Upload og download lydfiler. Siden er delt op i Fieldrecording, stemninger fra forskellige steder. Facts, som er interviews, reportager. Fiction, som er hørespil (primært på tysk). Free music, siger sig selv. Mangler man en lyd kan man gratis hente den her.
Tommy Byskov Lund

SCVNGR - 5 views

 •  
  One to watch...men pt begrænset til US :-( .. Svar fra supporten: Thank you for your interest in SCVNGR! We will be going global as we extend our SMS capabilities outside of the US in the spring and summer of 2010! In the coming months, people around the world will be able to play and build awesome games, or "scvngrs" as we call them. As we move toward the SMS expansion we are working on making the game playing and game building process as seamless as possible for all users regardless of location. (meaning: our US specific wording and options will be revised!)
chris km

mixxt - connecting cultures - 5 views

 •  
  Lav dit eget sociale netværk. Mixxt er lidt ligesom Ning.com, men er dog mere tidssvarende i sit design. Det kan bruges til event- og ad hoc grupper. I undervisningssammenhæng kan det bruges til gruppearbejde og projektarbejde. Bemærk ingen dansk sprog, kun engelsk, tysk, polsk og tyrkisk.
1 - 20 of 109 Next › Last »
Showing 20 items per page