Skip to main content

Home/ InnoDev/ Kratka uvaha o Androide, Jave a vobec od byvaleho zamestnanca
branos

Kratka uvaha o Androide, Jave a vobec od byvaleho zamestnanca - 15 views

programming android java

started by branos on 01 Mar 17
  • branos
     
    Android SDK, to je ako keby sa stretli najvacsi retardi z fucking Indie s hnilymi zubami a osteoartrozou, ktori sa kupali 5 rokov v Gange a do tej ich jebnutej hlavy im naliezli vsetky mozne cysty a hovna co tam plavaju, a povedali si - do pice, donutme ludi programovat Turingov Stroj v Jave. To je raz nemozne kodit pre ten jebnuty OS a ostat normalny. Ved preto aj chodia ponuky, ze beriem Android kodera za 4000 EUR (na Slovensku!), lebo nikto nechce pre ten odpad programovat.

    A ked uz Javisti robia Android appku, tak tam najebu Mortar, Dagger, RxJava, skratka vsetky mozne abstraktne kokotiny vdaka ktorym sa uz v tom nevyzna ani diva svina. Kurva tutorial na Mortar - mame scopes. Naco? Nevysvetlia. Pojebana vysoka skola - zacneme abstrakciou a v nej si budeme plavat, hlavne ziadny konrakt s cimkolvek konkretnym! Jebat vysoke skoly. Pici ked mi niekto pride na pohovor a povie ze nepouziva dedicnost a neznasa abstrakciu, tak ho beriem, aj keby to bol cigan z osady a vlastne ani nevedel programovat. Stale lepsie ako abstraktni sraci z vysokej skoly.

    Alebo kurva Java na serveri. Kedze Java je jebnuta a nevie ani zavolat skurveny blok, musis tam jebnut JavaEE alebo Spring. A do pice zabava zacina, vidim triedy co picu robia ale zato maju sedem anotacii:

    @Kokot
    @Pica
    @Jebat
    @RobVolaco
    @VlastneNie
    @RobNieco
    @UplneIne
    public class PicaView {
    }

    Samozrejme 30x podedene z AbstractKokotin, lebo jedine tak je to OOP. Picaba. Plujem na JavaEE, Spring aj celu Javu jebnutu. A na Android - seriem!

    Pica Java je napicu a tak musi mat picne injections, ale to je ako keby si chcel donutit kripla vyhrat olympiadu tak, ze ho obujes do fakiriek (L&S, tretry s klincami dovnutra). Dusa Javistu je asi fakt znasilnena tak, ze potom uz neborak ani nevie zacat inak ako vyrobenim piatich Abstract tried a includnutim Springu.

    Tak som si ulavil a mozem ist zasa parsovat anotacie do pice.
    Jebat!
  • branos
     
    Neviem ci su na tomto list vsetci co by tu mali byt.
  • Stano Bocinec

To Top

Start a New Topic » « Back to the InnoDev group