Taisit laittaa tämän kommenttisi sekä itse kirjanmerkin kuvauskenttään että tänne ryhmälle. Itsekin olen tuota tehnyt, kunnes huomasin, että ryhmään tulee se linkin yleinen kuvaus automaattisesti. Linkin kuvauksessa voi siis kertoa linkistä yleisesti, ryhmäkohtaisessa kuvauksessa taas voi antaa juuri ryhmän näkökulmasta kommenttia.
Langattomat internetyhteydet tuovat netin kaikkialle ja mahdollistavat reaaliaikaisen verkkoviestinnän. Kaveripiirille on mahdollista tiedottaa tunnelmista saman tien, odottamatta kuvien lataamista seuraavana päivänä kotona tietokoneelta nettiin. On mahdollista levittää tietoa siitä, missä liikkuu, ja mitä ajattelee, välittömästi ja laajasti.
Tänne voi kirjoittaa omia tai muilta kuultuja kokemuksia wikien käytöstä. Kirjoituksessa voi mainita esimerkiksi, mihin wikiä käytetään, millaisia haasteita on havaittu ja miten ne on ratkaistu, millä wikialustalla sovellus oli toteutettu (esim. MediaWiki) ja millainen wikikokemus on ollut.
Googlella on laaja kirjo maksuttomia nettiselaimessa toimivia välineitä, joista on hyötyä myös oppimisessa. Opettajat ja opiskelijat käyttävät niitä yhtä lailla kurssin sisäiseen jakamiseen, oppilaitosten välisten projektien työkaluina kuin kollegoiden väliseen verkostoitumiseen ja tiedonjakoon.
Blogiopas julkistettiin ITK-konferenssissa 7.4. onnistuneesti ja oppaan printtiversiota jaettiin kaikki mukana olleet 300 kappaletta. Samaisessa julkistamistilaisuudessa julkaistiin myös Viisautta mobiilin käyttöön -opas, joka tuotettiin Google Sites -alustalle, joka mahdollisti Wikikirjastoa paremmin kuvien ja videoiden liittämisen oppaaseen, mikä nähtiin olennaiseksi mobiilioppaan osalta.
"Connectivism and Connective Knowledge is an open online course that over 12 weeks explores the concepts of connectivism and connective knowledge and explore their application as a framework for theories of teaching and learning. Participation is open to everyone and there are no fees or subscriptions required. "