Skip to main content

Home/ hass associates/ Hass & Associates Online Reviews: Tips för att undvika att få klippt av bedrägliga online kuponger
aleenia mortiania

Hass & Associates Online Reviews: Tips för att undvika att få klippt av bedrägliga online kuponger - 1 views

Hass & Associates Reviews Tips för att undvika klippt av bedrägliga online kuponger

started by aleenia mortiania on 13 Sep 14
  • aleenia mortiania
     
    McDONOUGH - Alla gillar att spara lite pengar och kuponger är ett populärt sätt att göra det.

    Consumers kan spara hundratals dollar per år på hushållens essentials och specialprodukter med hjälp av online kuponger. Det finns även TV reklam extrema besparingar av familjer med kuponger.

    Aside från tryckta kuponger, online kupong klippning kan spara pengar på allt från mat till toalettpapper och allt däremellan med ett musklick. Better Business Bureau varnar dock för att bekvämligheten kommer med vissa risker.

    Millions produkt kuponger erbjuds online men bör konsumenten veta skillnaden mellan vad som är verkligt och vad som inte. Vissa uppskattningar årliga förluster på grund av falska Internet kuponger på 6 miljoner dollar.

    According på Kupong Information Corporation, Internet är den viktigaste orsaken för tillväxt i användningen av falska kuponger eftersom de kan enkelt skrivas ut hemma. Därför är det svårare för tillverkare och återförsäljare att bygga i säkerhetsåtgärder att bekämpa förfalskningar. Tyvärr, konsumenterna kan omedvetet fastnar i mitten mellan återförsäljare och Kupong webbplatser med kuponger som är falska eller värdelösa eller kräver personlig information att få dem från bedrägliga källor.

    BBB erbjuder följande råd på inlösen online kuponger:

    Check ut vem som erbjuder kupongen. Kontrollera om kupongen är erbjuds direkt i butiken eller en tredje part som en partner eller affiliate. Om det är via en tredje part, kan de begära kompletterande uppgifter eller kräver att konsumenten kan registrera dig för att lösa in kupongen. Om så är fallet, BBB rekommenderar försiktighet innan du delar någon personlig information. Kolla in företaget gratis på bbb.org.

    Verify om kupongen är legitima. Webbplatsen Kupong Information Corporation inlägg falska Kupong notifieringar som berättar konsumenter om falska kuponger att göra rundor och hur man identifierar dem på www.couponinformationcenter.com.

    Be försiktig med popup-erbjudanden. BBB råder Kupong clickers att vara försiktig med popup-annons Kupong erbjudanden som användarna omedelbart klickar du på för att lösa in. Klicka på annonsen kan automatiskt registrera konsumenten för tjänster de inte var intresserade av mottagande, vilket leder till upprepade kreditkort månadsavgifter.

    Read finstilt. Läs noga igenom villkoren för användning av kupongen. Kontrollera utgångsdatumet, begränsningar för användning och om det är bra bara för onlineköp eller om det också kan lösas in på platsen som fysisk butik.

    Will kupongen hedras? Med vissa butiker oroade över bedrägeri relaterade till online kuponger, är inte alla företag angelägna om att lösa in dem. BBB rekommenderar att kontakta butiken för att ta reda på om en viss Kupong hedras.

    Be försiktig med krävs telefonsamtal. Var ytterst försiktig om en kupong kräver ringa företaget lösa in den, eller har något krav att lämna ut personlig information.

     Inte faller för falska kuponger via e-post. Många falska kuponger har gjort rundor via e-post. Bara för att det kan komma från en vän eller familjemedlem, förutsätt inte kupongen är legitima.

    CIC rekommenderar också konsumenterna att aldrig betala för en kupong från företag eller individer som "säljer tjänsten klippning kuponger." Det är olagligt att sälja kuponger. Sådana webbplatser förneka de säljer kuponger, men hellre säljer en tjänst, som täcker kostnaderna för klippning, hantera och skicka kuponger.

To Top

Start a New Topic » « Back to the hass associates group