Skip to main content

Home/ EIXAM'S/ Contents contributed and discussions participated by Laura Ondoño

Contents contributed and discussions participated by Laura Ondoño

Laura Ondoño

web amb links molt interessants - 0 views

 •  
  Web amb enllaços a webs molt interessants d'espanyols per el món com http://www.mundospanish.com
Laura Ondoño

Londres Magazine - 0 views

 •  
  Web en castellà molt útil i interessant, doncs ofereix informació cultural de Londres i recursos per treballar, allotjar-se, etc... amb un toc molt cool londinenc.
Laura Ondoño

Chinaempleo: Ofertas de trabajo en China, Latinoamérica y España. - 2 views

 •  
  Ofertas de trabajo que conectan China, América Latina y España: Networking, la Red Social de empleo para profesionales en China, Selección de Personal, Headhunting, Curriculum, Formación en China y Blog de expertos RRHH.
Laura Ondoño

http://www20.gencat.cat/docs/treball/03%20-%20Centre%20de%20documentacio/Documents/01%2... - 4 views

  • Laura Ondoño
    
   Ho vaig dir!!!! i encara és més baixa dels 30ºC que afirmava....
 •  
  Ais, no puc incloure el requadre, però recordeu que l'altre dia parlàvem de la temperatura màxima a la feina? doncs són 27ºC en oficines!!!!! Em sembla que jo avui ja puc plegar....m'estic derretint!!!!!!
Laura Ondoño

estranger i atur - 6 views

gobierno laboral
started by Laura Ondoño on 18 Jul 12 no follow-up yet
Laura Ondoño

Estranger i atur - 5 views

gobierno laboral
started by Laura Ondoño on 18 Jul 12 no follow-up yet
Laura Ondoño

http://www.boe.es/boe/dias/2012/07/14/pdfs/BOE-A-2012-9364.pdf - 3 views

 •  
  Estic investigant si es pot viatjar mentre estàs a l'atur. En quant ho descobreixi us dic algo.
 • ...2 more comments...
 •  
  Estic esperant la resposta d'un colega que és politòleg i treballa al SOC. Però pel que he entès per poder acollir-te a la RAI, necessites estar inscrit a l'atur i no haver viatjat durant un any (aquesta seria la modificació que ha aprovat el govern), però aquesta interrupció que es produeix quan viatges a l'estranger no modifica ni altera la prestació d'atur.
 •  
  Si, si, el meu colega m'ho va confirmar, no us ho vaig enviar per mail?
 •  
  Ei Tània, ho vaig escriure a les converses "d'estranger i atur" i deia això: Tal i com us vaig comentar ahir, en la modificació del decret-llei respecte a les sortides a l'estranger afecten únicament a la possibilitat d'accedir a la RAI, no afecta a la prestació d'atur. El meu amic m'ha respost això: Para acceder a la RAI existen periodos de inscripción como demandante en los que no se cobra todavía y en esos periodos (a esos efectos dice la norma) no se podrá salir al extranjero por ninguna razón. En el resto de prestaciones y subsidios existe la posibilidad de pedir autorización de máximo 15 días al año para salidas al extranjero que ni suspenden la inscripción ni afectan a las ayudas, eso ya era así anteriormente a la modificación. Apa, fins desprès!
 •  
  Siii... es una locura. jejeje... Apa, guapes fins la nit!!!
Laura Ondoño

Exemple d'edició de textos de la web - 0 views

 •  
  Aquí teniu un exemple del que podem fer amb el Diigo. Agafar un text de la web, subratllar-lo, editar-lo i compartir-ho.
 •  
  Les traduccions del Chrome és una mica show... però s'entén, no?
Laura Ondoño

Economía/Laboral.- El Gobierno destaca que la prestación de desempleo no baja... - 1 views

 • El Gobierno ha destacado este viernes que la prestación de desempleo no bajará nunca del mínimo legal, después de que las juventudes de UGT Cataluña, Avalot, alertase de que los jóvenes podrían quedar por debajo del mínimo de 497 euros.    Fuentes del Ejecutivo han explicado a Europa Press que, pese a la propuesta de reducir la prestación del 60% al 50% a partir del séptimo mes, ningún desempleado recibirá una ayuda inferior al mínimo legal.    Avalot ha criticado este viernes que la medida comportaría que los jóvenes que perciben un salario medio de 702 euros mensuales obtendrían una prestación de 409 euros, una cantidad inferior al Salario Mínimo Interprofesional (SMI) --641,40 euros-- "que perpetuará el empobrecimiento y la precariedad".
 •  
  BARCELONA, 13 Jul. (EUROPA PRESS) - El Gobierno ha destacado este viernes que la prestación de desempleo no bajará nunca del mínimo legal, después de que las juventudes de UGT Cataluña, Avalot, alertase de que los jóvenes podrían quedar por debajo del mínimo de 497 euros.
1 - 8 of 8
Showing 20 items per page