Skip to main content

Home/ dgnfkxfmbziibuzidgni/ Voedingssupplementen van erg superieure kwaliteit worden zeer belangrijk voor de gezteldheid.
Erik Groot

Voedingssupplementen van erg superieure kwaliteit worden zeer belangrijk voor de gezteldheid. - 0 views

voedingssupplementen voedings supplementen voedingssupplement

started by Erik Groot on 04 Mar 12
  • Erik Groot
     
    Een hond voedingssupplementen is een extra voeding die wordt gegeven aanvulling op de bestaande een hond dieet. Voedingssupplementen worden gegeven om huisdieren in het algemeen voor de gezondheid redenen op dezelfde manier dat we supplementen voor diverse gezondheidsproblemen of om een ​​gezonde en evenwichtige immuunsysteem te houden om te helpen af ​​notenbalk ziekte. Ze verschillen van 'traktaties' in dat ze worden geformuleerd om vitaminen, mineralen en andere ingrediënten ontworpen om de algemene welzijn van een hond en soms aan specifieke ziekten of klachten gericht te versterken omvatten.

    Er zijn veel merken van voedingssupplementen beschikbaar ter bevordering verschillende aspecten van gezondheid en ze kunnen komen in veel verschillende vormen aannemen, waaronder tabletten, pellets, concentraat poeder en vloeistoffen (oplossingen). Waarschijnlijk het meest bekende kwaal is artritis, omdat dit is het gebruikelijk om mensen als we ouder worden en is ook gebruikelijk om onze honden. Andere veel voorkomende kwalen voedingssupplementen worden gegeven voor onder meer allergieën, problemen met de spijsvertering, huidproblemen, vachtproblemen, gewichtsproblemen en tandheelkundige problemen.

    Het dieet voor gedomesticeerde honden is drastisch veranderd van hun nakomelingen de grijze wolf en terwijl moderne fabrikanten streven naar een gezonde en evenwichtige voedingssupplementen voor huisdieren veel dierenartsen hebben ingezien dat sommige van deze honden voedingsmiddelen kunnen ontbreken aan essentiële voedingsstoffen en aanvullend voer kan worden aanbevolen creëren aanvulling op de voeding. Dit kan voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden of het kan zijn om een ​​bepaalde aandoening te behandelen.

    De inter-fokken van gedomesticeerde honden heeft ook een erfenis van bekende stoornissen bij rassen waarvan een groot deel kunnen worden behandeld door het voeren van een voedingssupplementen op uw hond. De meest voorkomende van deze problemen zijn artrose, artritis en degeneratieve ziekten, zoals heup-en elleboogdysplasie. Skelet problemen van deze aard gebruikelijk zijn bij oudere honden, kan echter worden gezien als een groot deel van de gedomesticeerde hond bevolking treffen.

    James Spratt creëerde de eerste commerciële voedingssupplementen in rond 1860. Hij noemde het de 'gepatenteerde Meat fibrine Dog Cake' en begon de eerste massaproductie van een voorbereide voedingssupplementen. In feite is dit de eerste commerciële hond koekje was de eerste hond voedingssupplementen gegeven als aanvulling op de normale een hond dieet (in de meeste gevallen waarschijnlijk zijn kladjes, rauw vlees, botten en de beschikbare groenten en fruit). Geïnspireerd door de reactie op deze eerste het aanbieden van James Spratt bleef zijn recept te verfijnen en meer volledige hondenvoeding te ontwikkelen voor alle soorten honden. Spratt's gemaakt veel formules gericht is op verschillende levensstadia en ging een reeks van andere hond producten te verkopen. Spratt's werd uiteindelijk overgenomen door General Mills in 1950.

    Groot succes Spratt in de bereide voedingssupplementen markt geïntroduceerd veel meer fabrikanten hopen op een vergelijkbaar succes en leidde tot de multi-miljard pond markt die we vandaag zien. Industriële en proces ontwikkeling mogelijk van nieuwe vormen van verpakking en distributie op de markt, inclusief blik hondenvoer die zouden kunnen worden verscheept over de hele wereld service.

    De beschikbaarheid van de ingrediënten aanzienlijk toegenomen na de Tweede Wereldoorlog en nam ook het aanbod van voedingsmiddelen en het aantal fabrikanten. Het gemak en comfort voor eigenaars in combinatie met de wetenschappelijke vooruitgang in de voeding zag de vraag gestaag te verhogen voor een reeks van hondenvoeding en hond voedingssupplementen aan de eigenaars eisen te voldoen.

    Als wetenschappelijke ontwikkelingen ingeschakeld vooruitgang in de menselijke voeding, zo hebben ook vooruitgang geboekt in voeding voor honden en complementaire hondenvoer producten (supplementen). In de afgelopen twintig jaar is de populariteit en het bereik van de hond voedingssupplementen is toegenomen door het delen van informatie en klinische studies toonden veel ingrediënten gebruikt om menselijke kwalen te behandelen kan ook belangrijke voordelen voor onze honden vrienden te geven.

    Er zijn in wezen drie soorten voedingssupplementen beschikbaar:

    (I) graad een voedingssupplementen op 'Farmaceutische' kan alleen worden afgezien van een recept van een dierenarts (vaak gepatenteerde producten die over het algemeen onder meer krachtige concentraten, van ingrediënten) en mag alleen worden gegeven aan een huisdier, indien voorgeschreven door hun dierenarts.
    (Ii) "nutraceutische voedingssupplementen zijn beschikbaar over-the-counter (en op het internet). Deze zijn waarschijnlijk 'actieve ingrediënten' die de verschillende effecten op de gezondheid van een hond hebben en een formule is normaal gesproken gericht om te helpen met een bepaalde ziekte (ingrediënten zijn waarschijnlijk natuurlijke verbindingen die niet kunnen worden geoctrooieerd door de farmaceutische bedrijven onder meer) bevatten.
    (Iii) 'Herbal' remedies die de natuurlijke planten-en flora-extracten, die een geschiedenis van bepaalde voordelen voor de gezondheid kunnen hebben bevatten.

    Barker en Wags LeapDOG Natural Joint Nutrition is een neutraceutical onderhoud voedingssupplementen speciaal voor honden die lijden aan of waarschijnlijk lijdt aan een vorm van pijn in de gewrichten, zoals artritis, heup-of elleboogdysplasie. De formule bevat glucosamine en chondroïtine samen met andere actieve ingrediënten, vitaminen en mineralen in een gemakkelijk verteerbare haver-based pellet vorm die snel wordt opgenomen in het lichaam van een hond. LeapDOG kan worden gegeven aan alle honden voor een gezond meer actief leven. De resultaten worden vaak gezien binnen 3 weken na het nemen van de voedingssupplementen .

To Top

Start a New Topic » « Back to the dgnfkxfmbziibuzidgni group