Skip to main content

Home/ Deep Blue Publications Group/ Deep Blue Group Publications LLC Personal Planning Guide: Finne en finansiell rådgiver
anonymous

Deep Blue Group Publications LLC Personal Planning Guide: Finne en finansiell rådgiver - 1 views

Deep Blue Group Publications LLC Personal Planning Guide

started by anonymous on 30 Nov 13
  • anonymous
     
    http://www.brisbanetimes.com.au/money/planning/key-steps-to-finding-a-financial-adviser-20131116-2xnnh.html

    En tilnærming til å bygge rikdom er å ha en finansiell planlegger`: de satt en investeringsplan, organisere eiendom planlegging, superannuation og livet forsikringer. Og de måler din framgang mot målene dine. Men hvordan finner du en planlegger? Hvor begynner du?

    Her er noen ideer:

    Vet hva du trenger: har en klar idé om dine behov er et godt utgangspunkt. Hvis du er en ansatt trenger pensjon råd, må forskjellige må en bedriftseier som ønsker en selvstyrte super fond.

    Forstå legitimasjon: en planlegger bør være en representant for en australsk finansielle tjenester lisens (AFSL), som betyr rådgiver opererer under lovfestede standarder. Det er også to viktigste profesjonelle organer for finansielle planleggere: finansiell planlegging Association (FPA) og foreningen av økonomiske rådgivere (AFA). Begge har regler for oppførsel og tvist oppløsning, som gir sikkerhet for klienter.

    Hva er viktig for deg? Tenke som du vil håndtere: det kan være en person av samme alder, samme kjønn eller noen med en lignende faglig bakgrunn for deg. Vet dette før du søke - det er viktig.

    Betrakte FSG: finansielle planleggere trenger en finansielle tjenester Guide som forteller deg firmaets spesialiteter og har en profil av individuelle konsulenter. Les dette nøye fordi rådgivere kan kun kreve en styrke hvis de er kvalifisert.

    Les mer:
    http://deepbluegroup.org
    http://deepbluegroup.org/blog/

To Top

Start a New Topic » « Back to the Deep Blue Publications Group group