Skip to main content

Home/ Corliss Online Financial Mag/ Kuolema Tokio ja moderni Japani: todellisuutta tai harhaa?
Silvia Ricci

Kuolema Tokio ja moderni Japani: todellisuutta tai harhaa? - 1 views

The demise of Tokyo and modern Japan: reality or an illusion?

started by Silvia Ricci on 09 Oct 13
 • Silvia Ricci
   
  http://moderntokyotimes.com/2013/10/05/the-demise-of-tokyo-and-modern-japan-reality-or-an-illusion/

  The demise of Tokyo and modern Japan: reality or an illusion?

  Jälleen kerran masentavaa luvut osoittavat kuoleman Tokiossa ja Japanissa vuoteen 2100 mennessä, jonka mukaan väestöstä on totaalisesti siitä tänään. Tämä on karu varoitus mukaan toinen dramaattinen tutkimus, joka näkee vain staattisia ja kuolemaisillaan Japanissa, joka kieltäytyy toteuttaa todellista sosiaalista politiikkaa.

  Yksi mielenkiintoinen osa tutkimuksen, joka on kielletty on "maallinen yhteiskunta" olemisen reaalisuus yli riippuvainen nykyaikaa, materialismi, abortti ja muita näkökohtia "uuden maailman". On selvää, että Japani kohtaavat ongelmia, jotka liittyvät syntyvyyden ja tämä uusin tutkimus liittyy tähän. Samaan aikaan liittyviä kysymyksiä viestinnässä japanilainen yhteiskunta (sosiaalinen peruuttaminen), itsemurha ja muiden alueiden sosiaalinen romahdus on keskityttävä.

  Tietenkin kysymykset liittyvät työtuntimäärää, kalleus lasten kasvatukseen, uusia moderneja keinoja elämää ja muita monimutkaisia tekijöitä; ovat kaikki repiä toisistaan pienenemisen tässä maassa. Valitettavasti Japanin hallitus näyttää halua auttaa ihmisiä, jotka haluavat enemmän kuin yksi tai kaksi lasta mutta jotka tuntevat rasittaa vuoksi taloudellisia vaikeuksia, joita tästä.

  Tämä synkkä tutkimuksen, joka tehtiin seitsemän tutkijoiden ja joukko byrokraattien mukaan Tokio väestö vähenee 7.13 miljoonaa vuonna 2100 nykyinen Mark yli 13 miljoonaa ihmistä. Tämä johtuu hyvin dramaattisia Tokiossa ja muihin suuriin kaupunkeihin kuten Osaka ja Nagoya ovat tämän kansakunnan selkäranka. Toisin kuin monilla maaseutualueilla joka jo kärsii väestö vähenee.

  Myös tämä ei ole loppua uurtaen koska 2100 on ennustettu, että yli 65 ikäryhmä osuus noin 45 prosenttia koko väestöstä Tokyo. Tämä osoittaa vieläkin vakavampi kriisi pitkä kun 2100, joka näkisi jatkuva kuolema Tokio Japani itse.

  Lue lisää:
  http://www.behance.net/gallery/The-Corliss-Group-on-Ehdokas-varoittaa-petos-aeaenestykse/11279631
  https://www.ibm.com/developerworks/community/blogs/305fb7b5-a688-4508-bc5a-addd8d960e01/?lang=es

To Top

Start a New Topic » « Back to the Corliss Online Financial Mag group