Skip to main content

Home/ Corliss Online Financial Mag/ Corliss Online Financial Mag, IMF kysymykset varoitus Etelä-Afrikan talouden
Riza Forest

Corliss Online Financial Mag, IMF kysymykset varoitus Etelä-Afrikan talouden - 1 views

started by Riza Forest on 03 Oct 13
  • Riza Forest
     
    http://www.foxnews.com/world/2013/10/01/imf-issues-warning-on-south-african-economy/


    Kansainvälisen valuuttarahaston varoitti tiistaina, että Etelä-Afrikka on jäänyt muiden kehittyvien markkinoiden ja on nopeasti toteutettava uudistuksia, jos se haluaa välttää kriisi.

    IMF: N vuosikertomuksen Afrikan suurin talous, huomautti tuskallisen korkea työttömyys ja lukuisia muita taloudellisia ongelmia tuettu maa.

    "Etelä-Afrikka kasvua on menestynyt ja heikkoudet ovat lisääntyneet huomattavasti" IMF sanoi, ennustaa "hidas kasvu" 2,0 prosenttia tänä vuonna ja 2,9 prosenttia vuonna 2014.

    "Poissa rakenneuudistuksia, kasvu ei riitä vähentää aivan liian suuri työttömyys" kertomuksessa todettiin, osoittaa talouden "alttiina häiriöille."

    "Riskejä ovat kallellaan tiukasti varjopuolia."

    Työttömyys on virallisesti 25 prosenttia, mutta on lähempänä 35 prosenttia mukaan lukien ne, jotka ovat luopuneet etsimässä työtä. Noin 50 prosenttia kaikkien nuorten on vailla työtä.

    Vaikka Etelä-Afrikka on tehnyt "merkittäviä edistysaskelia" aiheuttama vuosikymmentä apartheid sääntö kehityserojen tasoittaminen, Washington toimielimet sanoi järjestelmään liittyviä ongelmia "tullut esiin" viime vuosina.

    "Talous on menestynyt muiden kehittyvien markkinoiden ja raaka-aineiden viejien pahentaa Etelä-Afrikassa jo korkea työttömyyden ja eriarvoisuuden ja osaltaan sosiaalisten jännitteiden."

    Lähes kahden vuosikymmenen jälkeen Nelson Mandela on päässyt valtaan Etelä-Afrikka on yksi maailman eriarvoisin maissa.

    Katumielenosoitusten ovat yleisiä koko maassa, usein taustalla peruspalveluiden puuttumiseen tai ulkomaalaisten työntekijöiden läsnäoloa.

    Sarjassa lakot ovat kärsineet kaivos, automotive, liikenne, julkinen ja valmistus aloilla tuotannon lopettamista ja johtaa usein tappava yhteenottoja poliisin kanssa ja välillä kilpailevien ammattiliitot.

    Tuomio Afrikan kansalliskongressin viittasi talouskriisit Euroopassa--kauppakumppanilla--tärkein syy maan talouden ahdinko.

    IMF sopivat, että "osaltaan" heikon kasvun, mutta sanoi, "sisäiset tekijät olivat tärkeä syy miksi Etelä-Afrikassa on kasvanut alle muiden kehittyvien markkinoiden."

    IMF varoittaa vakavasti valtion sisäisiä uudistuksia tarvitaan työmarkkinoille sekä parannuksia liike ilmasto ja kaupan vapauttaminen.

    Talouden linjoja--puhuttu kansallisen kehityssuunnitelman--hallitus esittää vuonna 2011 on pantu jäihin keskellä vastustuksesta hallitsevan ANC ammattiliittojen ja kommunistisen liittolaistensa kanssa.

    "Kysy NDP täytäntöönpanon edistymistä voisi rakentaa uudistuksia ja vähentää politiikka on epävarmaa," IMF totesi.

    "Rajoitettu hallinnonuudistus johtaa vääjäämättömästi muodostumista haavoittuvuuksia."

    Mutta yleiset vaalit vuoden aikana, Nopea käyttöönotto on epätodennäköistä.

    Read Related Content Here:

    http://www.topix.com/forum/business/TK0K176ILPPE054V9

    http://fi.yelp.fi/biz/the-corliss-group-southampton

To Top

Start a New Topic » « Back to the Corliss Online Financial Mag group