Skip to main content

Home/ Corliss Home Security/ Home Security Corliss Group Experts Living Smart: Lukkoseppä sanoa deadbolt kodin avain
hanaaugust56

Home Security Corliss Group Experts Living Smart: Lukkoseppä sanoa deadbolt kodin avain - 1 views

Home Security Corliss Group Experts Living Smart Lukkoseppä sanoa deadbolt kodin avain

started by hanaaugust56 on 17 Jan 15
  • hanaaugust56
     

    On olemassa monia asioita voit tehdä parantaa kodin hälytysjärjestelmä lisääminen tai saada vahtikoira, mutta jos olet työskentelevät deadbolt lukot ja itse käyttää niitä, kotiin ei ole turvallista, lukkoseppä sanoa.


    Lance Cronk, hyvin mitoitettu (on Angie's List) Metro Lock palvelun Portland, Ore, omistaja sanoo tunkeilijat käyttää voimaa päästäkseen useimmissa koti asuntomurtoja. "Koska lukot tai deadbolts ei toimi kunnolla tai ne ovat riittämättömiä, tunkeilija on mahdollisuus potkia ovi", hän sanoo.


    Varmuuslukko on teräksen pultti, jotka ulottuu oven karmit ja lakko levy oveen lukko. Yleisin on yksisylinterinen deadbolt kierre säädintä oven sisäpuolelle ja avain ulkopuolelle. Jotkut ihmiset haluavat yhden sylinterin deadbolt, joka ei ole kierre säädintä ja vaatii avaimen käytön niin kotona kuin sen ulkopuolellakin.


    Monet murrot ovat pakko merkintä


    FBI: N tilastojen mukaan oli 1,9 miljoonaa asuntomurtoja Yhdysvalloissa vuonna 2013, jolloin tässä 4,5 miljardia dollaria omaisuuden menetyksestä. Kaikki asuntomurtoja 59 prosenttia oli pakko merkintä tulos. Asuin asuntomurtoja osuus oli 74 prosenttia kaikki asuntomurtoja, ja enemmistö on tapahtunut päiväsaikaan.


    "Kannattaisi ehdottomasti olla varmuuslukko, ja sen on oltava laatu, yksi karkaistu teräs bolt, sanoo Eric pallo, lukkoseppä arvostettu laaja aaltoilu Lock Indianapolis.


    Varten kunnolla deadbolt pultti on laajennettava täysin aukkoon oven ovenpieli. Reikä olisi vahvistettava metallin lakko levy. Jos pultti ei ulotu aina reikään tai lakko levy ei käytetä, lukko ja ovi runko voi vaarantua.


    "Tavallisesti kun joku potkuja oven, ei ole ovea, joka rikkoo, se on ä kehystää" Ball sanoo. "Käytä 3 tuuman ruuvit vahvistamaan lakko levy talon runko painonapit."


    Vaikka olisit deadbolt lock ovi, se ei tee eroa, jos sitä ei käytetä säännöllisesti. Cronk sanoo, monet asunnon helpompi lukita doorknob ja usein laiminlyödä lukita deadbolt.


    Pallo on samaa mieltä. "Ovenkahvoihin mukavuussyistä, deadbolts ovat turvallisuus," hän sanoo.


    Yhden ja kahden sylinterin kysymyksiä


    Asunnon pitäisi ottaa huomioon että yksisylinterinen deadbolt rikkonut jos merkintä oven lasit, koska murtovaras voi rikkoa lasin ja pääsee sisälle lukitus deadbolt. Kahden sylinterin deadbolt suojautua tätä ja pallo suosittelee asunnon pitää avain lähellä mutta käsivarren ulottumattomissa. Kahden sylinterin deadbolt voi olla ongelmallista talon tulipalon sattuessa, sillä avain avaa oven sisältä.


    Toinen ratkaisu voi yksinkertaisesti olla korvata itse oven. Monet ulko-ovet on suunniteltu turvallisuutta silmällä pitäen, käyttäen vahvistetut lasi tai pienet ikkunat riittävän kaukana lukko estää murtovaras päästä.


    Lisäturvan Cronk sanoo, välttää piilossa vara-avaimen aliavaimeen kynnysmatto. "Saada turvallista lockbox Hide--avain", hän sanoo. Hän suosittelee myös, että uuden asunnon on niiden lukot muuttunut, koska ei ole tapaa tietää, jotka aiemmin oli avaimet kotiin.

To Top

Start a New Topic » « Back to the Corliss Home Security group